Contact

Program de contabilitate WizCount – mai mult decat contabilitate

Orice companie are nevoie de un program de contabilitate fiabil, scalabil, usor de utilizat si exact pe aceste principii a fost dezvoltat WizCount. Acest soft pentru contabilitate este insa mai mult decat un software financiar contabil, ci o platforma integrata pentru:

  • Managementul fluxurilor financiare ale companiei
  • Analiza bugetelor si optimizarea costurilor
  • Crearea si gestionare de centre de cost
  • Generarea de rapoarte conforme cu legislatia nationala si standardele internationale
  • Lucrul cu diferite valute si calculul automat al castigurilor si pierderilor din diferentele de curs de schimb
Solicita oferta    Vezi parerea clientilor

Programul informatic de contabilitate Wizrom WizCount este rezultatul a 20 de ani de experienta in dezvoltarea de platforme informatice si programe de contabilitate. WizCount a fost conceput ca o aplicatie contabila adecvata atat IMM-urilor cat si companiilor mari. Interfata de lucru este intuitiva si usor de personalizat, pentru a-i oferi fiecarui utilizator un mediu de lucru eficient, cu acces rapid la cele mai des utilizate functii.

Acest program de contabilitate este, in prezent, cel mai complex si performant program de contabilitate-gestiune din clasa sa si contine module de lucru predefinite pentru cele mai populare tipuri de activitati ale IMM-urilor din Romania: service, productie, inchirieri, consignatie, precum si o sectiune pentru gestionarea contractelor.

Programul de contabilitate WizCount – alegerea a peste 3.500 de firme din Romania
Top beneficii care recomanda programul de contabilitate WizCount:

  1. Software de contabilitate complet, care acopera toate nevoile companiei dumneavoastra, fara a necesita achizitia unor programe sau upgrade-uri suplimentare pentru gestiunea financiar-contabila
  2. Un program de contabilitate care genereaza peste 200 de rapoarte, rapid, cu 100% acuratete si in formatele agreate de autoritatile din Romania si strainatate.
  3. Capacitate de gestionare a devizelor in mai multe valute si calculul automat al castigurilor si pierderile rezultate din variatia cursului de schimb valutar.

WizCount – mai mult decat contabilitate, un software financiar complet!

PAREREA CLIENTILOR WIZROM

Contacteaza-ne

Aveti intrebari despre solutiile noastre software?

Va rugam contactati unul dintre reprezentantii nostri: +4 021 318 0100