25 000 de angajati folosesc softul HR WizOne

Desi are doar  un an si jumatate de cand a fost lansat pe piata din Romania, softul de resurse umane WizOne, furnizat de Wizrom Software, functioneaza pentru 25 793 de angajati. Acesta a fost implementat pentru peste 50 de clienti ce fac parte din industrii precum auto, banking, asigurari etc.

WizOne este o solutie web-based ce integreaza si eficientizeaza procesele de resurse umane din cadrul organizatiei: pontaje, situatii concedii, detalii despre fiecare angajat in parte (date contract, studii, expeienta profesionala, evolutie profesionala etc.), cursuri, infokiosk, organigrama, evaluare, bugetare.

Totodata poate fi integrata si cu solutia WizSalary din prtofoliul Wizrom Software (soft de salarizare), utilizand aceeasi baza de date de angajati.

Untitled-1

Avantajele implementarii unui program de gestiune resurse umane:

  • Transparenta datelor si economie de timp;
  • Eliminarea erorilor umane;
  • Minimizarea sarcinilor administrative prin automatizarea proceselor de lucru;
  • Raportare directa angajat / manager / department / companie;
  • Securitatea informatiilor la nivel de user si baza de date.

Prin intermediul functiei de Pontaj Electronic al softului HR WizOne se poate reduce din timpul alocat gestionarii angajatilor, se imbunatatesc procesele administrative (Solutia HR putand fi personalizata in functie de specificul fiecare companii), pontajele se genereaza si actualizeaza online etc.

Wizrom Software implementeaza sisteme ERP, WMS, TMS, SFA, CRM, BI si altele, având in total 4.100 clienti activi si peste 40.000 de licente instalate.

Meniu