Mai mult decat contabilitate si mai putin efort: softul de contabilitate WizCount este aliatul managerilor dinamici

Munca unui manager pentru dezvoltarea strategica a afacerii este deseori intrerupta de activitati administrative sau de rutina. De la confirmarea statusului unei comenzi la verificarea si semnarea declaratiilor financiare solicitate de autoritati, fiecare rutina de acest gen intrerupe activitatea cu adevarat importanta a antreprenorilor: aceea de a gasi noi modalitati de a pastra clientii loiali si de a atrage unii noi.

 

Cum se poate elibera un manager de aceste sarcini de rutina?

Unul din conceptele pe care le impartasesc managerii de succes, care au creat si dezvoltat branduri cunoscute la nivel mondial este acesta: munceste mai inteligent, nu mai mult. Aceasta filosofie de business se traduce in utilizarea unor instrumente moderne care va ajuta sa reduceti activitatile de rutina si va ofera acces rapid la informatiile si datele de care aveti nevoie.

Un astfel de instrument de business modern este softul de contabilitate WizCount dezvoltat de Wizrom Software. Asa cum ne place noua sa definim aceasta solutie software, WizCount ofera mai mult decat contabilitate. Este un asistent financiar competent, care ii ajuta pe manageri sa aiba mai mult timp pentru a lua decizii strategice, fara a pierde insa legatura cu realitatile de zi cu zi din cadrul companiei.

 

Sa urmarim activitatea unui manager care se bazeaza pe softul de contabilitate WizSalary

Puterea exemplului este cea mai elocventa, asa ca vom deveni spectatori de-a lungul unei zile incarcate pentru managerul unui IMM. Acesta ar dori sa extinda activitatea prin deschiderea catorva puncte de lucru noi, asa ca este in plin proces de evaluare a oportunitatii de a face acest pas.

 

  1. Softul de contabilitate WizCount contine toate informatiile relevante pentru un manager

Ce suma de bani pot investi in dezvoltarea afacerii?

Care este nivelul stocurilor de marfuri pe care pot conta pentru noile puncte de lucru?

Care a fost evolutia financiara a principalelor centre de profit ale companiei?

Pentru a obtine raspunsuri la toate aceste intrebari, managerul are nevoie de un singur instrument de lucru: programul financiar-contabil WizCount. Aici sunt centralizate toate informatiile critice despre compania sa: gestiunea, conturile, situatiile financiare, dar si modulul din care poate genera o mare varietate de rapoarte.

 

  1. O privire rapida asupra eficientei echipei de vanzari

Tot in programul de contabilitate WizCount, managerul urmareste din cateva click-uri evolutia ciclului de vanzare. De la comanda plasata de client la achitarea facturii, managerul poate analiza cat de rapid este preluata fiecare comanda, care este timpul mediu de asteptare si in ce masura clientii respecta termenul de achitare al facturii.

Aceste informatii sunt critice pentru a evalua imaginea pe care o are compania in randul clientilor. Planul de extindere a afacerii depinde direct de eficienta echipei de vanzari si de un trend crescator al cererii de produse din partea clientilor.

 

  1. Monitorizarea productiei – fara erori, fara munca manuala

Succesul IMM-ului depinde de eficienta proceselor de productie, de la introducerea comenzii la iesirea produselor finite din gestiunea companiei. Chiar daca este foarte ocupat cu planurile de extindere a companiei, managerul are timp sa evalueze eficienta acestor procese, tot in solutia software de contabilitate WizCount.

Aceste informatii obtinute din modulul productie ii vor permite managerului sa decida daca este necesara extinderea capacitatii de productie sau daca cea existenta va face fata cererii suplimentare de marfuri in urma deschiderii noilor puncte de lucru.

 

  1. Este acea zi….de depunere a declaratiilor la ANAF

Chiar daca este ocupat cu dezvoltarea afacerii, managerul nu poate evita intreruperea activitatii pentru a aproba declaratiile financiar-contabile care trebuie depuse la autoritati. Insa stie ca angajatii sai folosesc softul de contabilitate WizCount. Asadar, este sigur ca toate declaratiile sunt completate corect, cu toate informatiile solicitate si fara erori.

 

  1. Siguranta privind achitarea la timp a facturilor

Intre toate activitatile de mai sus, managerul trebuie sa confirme achitarea unor facturi catre furnizori. Interfata grafica din softul financiar-contabil WizCount confirma ca aceste facturi sunt achitate la timp si ca exista o rezerva suficienta de fonduri pentru a efectua plata.

Ziua de lucru se aproprie de sfarsit. Chiar daca a avut foarte multe lucruri de facut, managerul a bifat cu succes toate activitatile si nu a trebuit sa amane analiza strategica pe care o efectueaza pentru dezvoltarea companiei. Toate acestea au fost facilitate de lucrul cu un instrument de business modern si flexibil – programul de contabilitate-management-gestiune Wizcount.

 

Echipa Wizrom Software va ofera toate solutiile de business de care aveti nevoie din prima zi de existenta a companiei dumneavoastra. Solicitati oferte personalizate la la adresele de email sales@wizrom.ro si office@wizrom.ro sau la numarul de telefon +40 741 205 604.

 

Meniu