Navigati in siguranta in noul mediu de afaceri la carma unui sistem ERP performant

Schimbarea este singura constanta in viata si afaceri, insa ultimii ani au adus modificari profunde in modul in care opereaza companiile, atat la nivel intern, cat si in relatie cu furnizorii si clientii. Aceste schimbari au aparut ca rezultat al evolutiei telefoanelor mobile de la simple dispozitive pentru apeluri telefonice si SMS-uri la mini-computere performante, conectate la internet.

De la internet mobil la afaceri mobile

Mai tineti minte de cate ori ati aprobat o decizie interna de pe laptop sau telefonul mobil, in timpul unei calatorii de afaceri? Sau cate emailuri ati trimis in timpul unui targ de afaceri in care ati facut schimb de informatii de contact cu potentiali furnizori sau parteneri de afaceri?

Aceasta este realitatea business-ului din prezent, iar echipa Wizrom Software intelege exact toate implicatiile mobilitatii angajatilor si a colaborarii de la distanta. Din acest motiv, va oferim sistemul ERP WizPro ERP – un instrument de afaceri perfect adaptat sa va ajute sa navigati cu incredere printr-un mediu de afaceri aflat mereu in schimbare, mereu in miscare.

Rolul unui sistem ERP puternic si adaptat muncii mobile

Planificarea productiei, supravegherea nivelurilor stocurilor, onorarea comenzilor si monitorizarea procesului de productie sunt activitati zilnice ale unui manager. Fie ca folositi un program ERP pentru productie sau pentru activitatea de distributie marfuri, exigentele sunt aceleasi: trebuie sa fiti in permanenta informat despre ce se intampla la nivelul depozitului, a zonei de receptie/livrare marfuri sau a halei de productie.

Dar cat de utila va este o aplicatie ERP care nu poate fi accesata decat de pe computerul aflat in biroul dumneavoastra, in cazul in care va aflati la sute sau mii de kilometri distanta, la o conferinta de afaceri sau in prospectarea unor noi piete pentru desfacerea marfurilor?

Sistemul ERP WizPro ERP – accesibil de oriunde, dar nu de oricine

Aplicatia ERP WizPro ERP va este oferita de Wizrom Software atat cu instalare on premise, dar si ca SaaS, cu stocare in cloud. Furnizarea softurilor de afaceri in cloud este cea mai puternica tendinta la nivel mondial si este puternic legata de conceptul de mobilitate a angajatilor si afacerilor.

Ce beneficii va aduce un soft ERP accesibil in cloud?

[accordion title=”1.Flexibilitate pentru angajatii dumneavoastra” is_open=”yes”]

Fiecare angajat care are un cont de utilizator pentru sistemul ERP WizPro ERP poate accesa aplicatia de la birou, din taxi sau dintr-o sala de sedinte in situatia in care trebuie sa consulte rapid lista comenzilor aflate in derulare sau pentru a verifica nivelul stocurilor de materii prime inainte de a introduce o noua comanda.

Programul ERP WizPro ERP se poate accesa cu usurinta de pe smartphone sau tableta, iar interfata sa intuitiva permite accesul rapid la modulul sau informatia dorita.[/accordion]

[accordion title=”2.Siguranta utilizarii pe dispozitive autorizate” is_open=”no”]

Din ce in ce mai multe companii le permit angajatilor sa utilizeze dispozitivele personale (laptop, telefon mobil) la birou. Problema securitatii datelor este una extrem de serioasa – dispozitivele pot fi infectate cu virusi, iar accesarea retelelor WiFi publice poate duce la interceptarea datelor.

Sistemul ERP WizPro ERP este creat pentru a oferi securitate maxima datelor companiei dumneavoastra. Astfel, puteti stabili nivelul drepturilor pentru fiecare utilizator, dar si dispozitivele si tipurile de retea Wifi autorizate pentru accesarea aplicatiei.[/accordion]

[accordion title=”3.Softul ca aplicatie – posibilitate de integrare cu numeroase alte softuri de afaceri” is_open=”no”]

Serviciile moderne accesibile prin intermediul unor aplicatii, cum ar fi Uber sau FoodPanda, au redefinit modul de lucru nu doar la nivelul companiilor tip B2C, ci la nivel general. Cuvantul cheie in afaceri este integrarea. Softurile utilizate de manageri si angajatii acestora trebuie sa comunice unele cu altele, sa permita importul si exportul de date si sa ofere un mod de lucru simplu si eficient.

Dezvoltarea de API (Application Programming Interface) s-a adresat initial aplicatiilor mobile, insa a migrat catre solutii software ERP si alte instrumente de afaceri. Insa nu toate aplicatiile ERP sunt capabile sa ofere performanta unui instrument computerizat puternic si flexibilitatea unei aplicatii mobile.[/accordion]

Wizrom Software va ajuta sa fiti mereu in control oriunde va aflati si de pe orice dispozitiv lucrati. Solicitati acum o oferta personalizata pentru sistemul WizPro ERP – suficient de puternic pentru a controla procese de afaceri complexe, dar si extrem de flexibil pentru a functiona ca o aplicatie mobila rapida si ergonomica.

 

Meniu