SF SAU REALITATE? SOFTURILE ERP ALE VIITORULUI VOR COORDONA ROBOTI CU AJUTORUL INTELIGENTEI ARTIFICIALE

Solutiile de business intelligence sunt deja extrem de avansate: le permit utilizatorilor sa programeze un lant de activitati pe principiul cauza-efect, comunica direct cu alte softuri si creeaza rapid rapoarte cu calcule complexe. Ce se poate mai mult decat atat? Cu alte cuvinte: am ajuns la limita posibilitatii de dezvoltare a tehnologiei?

Categoric nu. Echipa Wizrom Software este, alaturi de alti dezvoltatori software, un element foarte activ in ecosistemul IT pentru afaceri. Lucram in continuu la imbunatatirea softului ERP productie si distributie WizPro ERP si a celorlalte solutii software pe care vi le oferim. Suntem intotdeauna pregatiti sa adoptam noi tehnologii si sa va facem munca de manager mai usoara si mai productiva.

O scurta incursiune in viitorul apropiat

Suntem in momentul de inceput al unei noi revolutii industriale. Companiile de productie, distributie si transport marfa isi transforma operatiunile de zi cu zi din activitati realizate de angajati in activitati realizate de roboti, sub supravegherea angajatilor. Pasul urmator va fi ca toti acesti roboti sa nu mai aiba nevoie de supervizare umana.

In schimb, angajatii companiilor se vor ocupa cu programarea si monitorizarea unui soft ERP performant, cum este WizPro ERP, care va executa comenzile primite de la utilizatori.

Si asta nu este totul. Am realizat un sondaj printre specialistii nostri, iar acestia au creat o lista de predictii pentru evolutia aplicatiei ERP pe termen scurt si mediu.

[accordion title=”1. Lucrul in cloud va deveni optiune standard” is_open=”yes”]In prezent, solutia ERP software WizPro ERP este disponibila fie cu instalare locala pe computer, fie in cloud. Insa din ce in ce mai multi manageri inteleg avantajele lucrului in cloud:

  • Securitate mai mare a datelor;
  • Accesul utilizatorilor inregistrati la date din orice loc, pe orice dispozitiv autorizat;
  • Posibilitatea lucrului in echipa, pe acelasi document sau pe acelasi set de date;
  • Mai multa flexibilitate in coordonarea echipei de catre manageri si de monitorizare a activitatii.

Astfel, daca in prezent ati optat pentru instalare locala, pe viitor veti fi incurajat sa faceti tranzitia la munca in cloud. Aceasta va deveni optiunea standard, aprobata de organismele de reglementare a securitatii cibernetice si agreata de clientii dumneavoastra.[/accordion]

[accordion title=”2. Softul ERP va coordona dispozitive IoT” is_open=”no”]

Dispozitivele IoT (Internet of Things) sunt aparate inteligente, interconectate prin Internet, care colecteaza si trasmit date si efectueaza anumite operatiuni programate de la distanta. In prezent, operatorii umani coordoneaza dispozitivele IoT. Insa, in curand, toata activitatea acestora va fi comandata, monitorizata si ajustata de solutiile de business intelligence tip ERP productie.

Care sunt beneficiile aduse de aceasta posibilitate? In primul rand, creste viteza realizarii operatiunilor. Computerele si softurile comunica intre ele de mii de ori mai rapid decat oamenii cu computerele/softurile. In al doilea rand, angajatii dumneavoastra vor avea un rol mai activ in dezvoltarea de planuri si solutii de afaceri, de produse si servicii inovatoare, deoarece nu vor mai pierde timp cu operatiuni ce pot fi realizate de softul ERP.[/accordion]

[accordion title=”3. Automatizarea activitatilor – functie default a solutiei software ERP” is_open=”no”]

Daca in prezent trebuie sa programati automatizarea fluxului de productie din compania dumneavoastra in software ERP, in viitor aceasta ar putea fi un sablon standard din lista de optiuni. Tot ce ati avea de facut este sa introduceti cativa parametri si sa lansati functia.

O astfel de posibilitate va incuraja mai multe companii sa beneficieze de puterea de lucru a softului WizPro ERP si sa reduca volumul de sarcini repetitive ale angajatilor.[/accordion]

[accordion title=”4. Se vor crea premise solide pentru mobilitatea angajatilor” is_open=”no”]

Conceptele de telemunca (munca prestata de angajat de acasa) si mobilitatea angajatilor (lucrul din diferite locuri, in afara biroului) sunt relativ noi in Romania, dar vor deveni din ce in ce mai populare. Iar tehnologia va inlatura, pas cu pas, barierele in calea acestui nou concept de munca.

Softurile de monitorizare ale angajatilor (pontaj, indeplinirea sarcinilor, utilizarea laptopului/telefonului mobil de serviciu) deja exista. Alaturi de acestea, accesul la software ERP in cloud, lucrul in echipa pe platforme online de colaborare va vor permite sa aveti intotdeauna controlul asupra angajatilor, oriunde s-ar afla acestia in timpul prestarii activitatii.[/accordion]

[accordion title=”5. Solutiile software ERP vor fi upgradate cu inteligenta artificiala” is_open=”no”]

Inteligenta artificiala se bazeaza pe conceptul de machine learning: computere care pot invata singure din interactiunile cu oamenii sau prin acumularea de date si informatii. Astfel, un soft ERP cu inteligenta artificiala va deveni mai independent si precis in efectuarea de operatiuni, va lua decizii in situatii speciale (defectiune, blocarea fluxului de productie, alte evenimente neprevazute) pentru a limita pierderile suferite de compania dumneavoastra.[/accordion]

Pe moment, WizPro ERP este unul dintre cele mai performante softuri ERP din Romania si continua sa fie dezvoltat de echipa Wizrom Software – descoperiti acum toate avantajele de care puteti beneficia!

Meniu