Softul de salarizare WizSalary, partener in renegocierea beneficiilor angajatilor

Începutul toamnei este o perioadă pe care mulți manageri o așteaptă cu neliniște. Aceasta este una din cele două momente de vârf pentru depunerea demisiilor de către angajați. Pentru aceștia, acesta este momentul propice să își găsească un loc de muncă mai bine plătit și cu mai multe satisfacții profesionale. Însă și pentru dumneavoastră aceasta este o perioadă propice pentru a vă păstra cei mai buni angajați, invitându-i la renegocieri salariale.

În acest articol vom discuta cele mai bune tactici pentru a vă păstra echipa unită fără a împovăra prea mult bugetul de HR. Aveți un aliat de încredere care vă va ajuta să luați deciziile cele mai bune – softul de salarizare WizSalary.

Renegocierea salariilor, un moment dificil dar inevitabil

Fiecare angajat care a venit în compania dumneavoastră are așteptări pe termen scurt, mediu și lung. Chiar dacă nu țintesc promovarea pe un post superior ierarhic, își doresc să vadă o evoluție a veniturilor salariale care să țină pasul cu creșterea prețurilor. Iar dumneavoastră, ca manager, trebuie să găsiți modalități pentru a le satisface aceste așteptări.

Până la urmă, prin munca și experiența lor, compania dumneavoastră înregistrează profituri mai mari și își crește cota de piață. Prin urmare, este corect să participe la succesul companiei prin creșterea veniturilor salariale.

 

Cum vă ajută softul de salarizare WizSalary să atribuiți în mod corect măriri salariale?

1. Reevaluați beneficiile pe care le au angajații
În programul de salarii WizSalary aveți un dosar electronic complet pentru fiecare angajat. Aici puteți vedea ce beneficii extra-salariale au angajații, cum ar fi telefonul mobil sau mașina de serviciu. Tot aici puteți vedea dacă un angajat a primit de-a lungul timpului bonusuri de performanță.

Astfel, puteți identifica rapid care sunt cei mai productivi și experimentați angajați din compania dumneavoastră. De asemenea, puteți stabili o mărire salarială motivantă pentru angajat și în limitele bugetului de resurse umane al companiei.

2. Identificați centrele de profit cu cele mai bune rezultate
Fiecare companie are departamente sau puncte de lucru care aduc mai multe beneficii decât altele. Acestea sunt zonele de personal unde este indicat să oferiți un bonus salarial toamna, înainte să găsiți pe birou un număr de cereri de demisie.

În softul de salarizare WizSalary puteți genera foarte ușor rapoarte care indică cele mai productive centre de cost. Coroborate cu rapoartele privind costurile salariale, veți avea toate informațiile de care aveți nevoie pentru a propune o mărire de salariu corectă acestor angajați.

3. Răsplătiți loialitatea și performanța
Softul de salarizare WizSalary utilizat împreună cu softul de resurse umane WizOne vă oferă informații complete despre activitatea fiecărui angajat. Printre informațiile pe care le puteți analiza, enumerăm:
• Fișa de pontaj
• Istoricul cererilor de avans din salariu
• Numărul de ore suplimentare efectuate
• Rezultatele evaluărilor de personal anterioare
• Modul de îndeplinire a recomandărilor primite după evaluări.

Astfel, îi veți identifica pe acei angajați care au demonstrat cele mai bune rezultate în toate proiectele în care au fost implicați. De asemenea, veți putea realiza o listă a angajaților în funcție de vechime și veți stabili ce procent de mărire salarială veți acorda fiecăruia.

4. Optați pentru beneficii scutite de impozite și contribuții sociale
Unele beneficii, cum ar fi contribuția la un fond privat de pensii sau asigurarea de viață, sunt scutite de impozit până într-o anumită sumă. Chiar dacă nu reprezintă un spor salarial, angajații apreciază astfel de beneficii.

În softul de salarizare WizSalary veți putea înregistra beneficiul și verifica dacă suma propusă se încadrează sub pragul scutirii de impozit. De asemenea, puteți verifica dacă angajatul beneficiază de alte facilități similare, pentru a propune un beneficiu relevant în timpul renegocierilor salariale.

5. Mențineți confidențialitatea și armonia în cadrul echipei
Evident, nu veți putea și nu este cazul să acordați măriri de salariu tuturor angajaților. Însă acest aspect nu va afecta comunicarea și colaborarea dintre membrii echipei dumneavoastră.

În softul de salarizare WizSalary, toate informațiile introduse sunt confidențiale. Numai personalul relevant (contabilitate, salarizare) și persoana în cauză au acces la datele complete din dosarul electronic. În plus, fluturașul de salariu poate fi emis online, accesibil cu parolă, pe hârtie securizată sau prin email, ca atașament protejat cu parolă.

 

Echipa Wizrom Software vă oferă toate soluțiile de business de care aveți nevoie din prima zi de existență a companiei dumneavoastră. Vizitați www.wizrom.ro sau solicitați oferte personalizate la la adresele de email sales@wizrom.ro și office@wizrom.ro sau la numărul de telefon +40 742 035 496.

Meniu