Usurati munca contabililor dumneavoastra: avantaje WizCount

Pentru orice contabil sau director financiar principalele informatii de care au nevoie pentru a opta pentru un soft specializat sunt cele legate de avantaje ale WizCount sau altor programe pe care le evalueaza.

Orice schimbare implica frictiuni initiale

Desigur, chiar si cele mai performante aplicatii de contabilitate au nevoie de o perioada tampon in care se face tranzitia de la vechiul program la cel nou, cand sunt importate datele din sistem iar angajatii se obisnuiesc cu noua interfata. WizCount este un program de contabilitate foarte fiabil, care permite importarea rapida si corecta a datelor financiare si integrarea lor in parametrii de lucru.

Desigur, schimbarea softului de contabilitate este o decizie care nu se ia cu usurinta si fara a evalua cu atentie beneficiile oferite de noua solutie. Iata, deci, care sunt principalele avantaje ale implementarii programului WizCount:

 

  1. Softul WizCount genereaza o gama larga de rapoarte

Pregatirea si avizarea rapoartelor contabile ocupa zile intregi in perioadele de depunere a bilanturilor si declaratiilor pentru calculul TVA. Daca societatea dumneavoastra lucreaza cu parteneri internationali, este nevoie de redactarea unor rapoarte suplimentare, pregatite conform standardelor internationale.

Programul WizCount este capabil sa genereze peste 200 de rapoarte contabile diferite, formatate conform standardelor nationale si internationale, cum ar fi IAS si US GAAP. Lasand la o parte alte avantaje si dezavantaje, WizCount va ajuta sa economisiti foarte mult timp in perioadele de raportare.

  1. Aveti posibilitatea sa lucrati in paralel cu mai multe valute

Majoritatea societatilor comerciale au relatii de afaceri cu alte firme din spatiul european, sau chiar in afara Uniunii Europene. Astfel, numeroase facturi si incasari sunt in Euro, USD sau alte monede. Introducerea acestor sume in contabilitatea tinuta in Romania este complicata, deoarece trebuie sa tina cont de castigurile si pierderile realizate din variatia cursului de schimb.

Programul WizCount ofera facilitatea lucrului cu mai multe monede, calculeaza automat sumele de profit si pierdere din riscul de schimb valutar si va permite sa aveti o evidenta la zi a disponibilitatilor in monede internationale si echivalentul lor in RON.

  1. Operare avansata pe mai multe niveluri

Societatile mari au nevoie de un program de contabilitate robust si complex, capabil de mai multe functionalitati. In timp ce alte programe de contabilitate au, in acest sens, mai multe avantaje si dezavantaje, WizCount este capabil de rularea unor programe de gestiune, generare rapoarte contabile si manageriale, operarea cu o baza larga de conturi debitoare si creditoare, DVI si vanzari, toate acestea fiind accesibile in timp real mai multor utilizatori in paralel.

  1. Exportul datelor in format Excel

Programul Excel este cel mai des utilizat in contabilitate pentru generarea de liste si rapoarte. Tinand cont de aceasta preferinta a specialistilor in domeniu, softul de contabilitate WizCount a fost creat cu capacitatea de a exporta cu un singur click datele dintr-un modul sau un raport intr-un document Excel, care poate fi transmis mai departe unor persoane care nu au acces la programul de contabilitate.

  1. Personalizarea meniurilor

Fiecare contabil are sistemul sau propriu de lucru si acceseaza preferential anumite functionalitati din meniul programului de contabilitate. Cand vorbim de avantaje si dezavantaje, WizCount iese in evidenta prin faptul ca ii permite fiecarui utilizator sa isi personalizeze meniul progamului, aranjand in mod ergonomic functiile cel mai des apelate.

Astfel, contabilii dumneavoastra pot lucra mai rapid, mai eficient si mai comod si pot sa acorde o atentie mai mare detaliilor specifice pe care trebuie sa le verifice inainte de a aviza rapoartele si alte documente contabile.

 

In final, este bine de stiut, chiar daca acest aspect nu are legatura cu avantaje si dezavantaje, ca WizCount dispune de mai multe module pe langa programul de contabilitate: aplicatii pentru salarii si managementul resurselor umane, pentru managementul fluxurilor de aprovizionare si de gestionare a departamentului de vanzari. Toate detaliile privind aceste aplicatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul oficial www.wizrom.ro sau la adresa de email sales@wizrom.ro.

 

Meniu