Contact

ADVANCED BETTING SYSTEMS

Compania Superbet este condusa de catre o echipa executiva cu o vasta experienta in domeniul jocurilor de noroc din sud-estul Europei. Viziunea managementului superior cumulata cu experienta dobandita in urma coordonarii altor afaceri de succes s-au materializat rapid in performanţele firmei Superbet, care este recunoscuta ca una dintre cele mai competitive companii din domeniului pariurilor sportive.

Provocare

Superbet a dezvoltat pana in prezent o retea de peste 400 de agentii cu spatii generoase si bine amenajate. Clientii gasesc aici o atmosfera deosebit de relaxanta si vin sa parieze si sa vizioneze meciuri alaturi de prieteni sau alti pasionati de sport si pariuri sportive.

Solutii

Grupul de companii utilizeaza din anul 2011 solutiile WizCount si WizSalary, pentru gestionarea a aproximativ 2,000 angajati si a activitatilor financiar-contabile. 

Marturie

Am gasit in Wizrom un partener dornic sa vina in intampinarea noastra cu solutii rapide si eficiente, concretizate intr-o frumoasa colaborare. Ne bucuram sa fim si pe viitor alaturi de aceeasi echipa profesionista, deschisa si capabila.

Contacteaza-ne

Aveti intrebari despre solutiile noastre software?

Va rugam contactati unul dintre reprezentantii nostri: +4 021 318 0100