Amur Grup

Descriere Amur Grup, companie privata cu sediul in Iasi, produce si comercializeaza o gama larga de materiale de constructii, incluzand profile din aluminiu si PVC, produse industriale unicate si prototipuri. In doar 8 ani de la infiintare, compania a reusit sa se impuna pe piata locala si regionala prin calitatea produselor si serviciilor.
Provocare De-a lungul timpului, evolutia companiei a implicat diversificarea produselor oferite, imbunatatirea serviciilor, iar la nivel intern - cresterea numarului de angajati si deschiderea a doua noi filiale in regiune. In 2007, managementul companiei a decis implementarea unei solutii informatice pentru optimizarea proceselor, centralizarea operatiunilor desfasurate de diferitele departamente, o mai buna gestiune a activitatilor (financiar, contabilitate, gestiune, logistica, salarizare, vanzari) si pentru a obtine informatiile de business in timp real.
Solutii Alegerea companiei s-a indreptat catre solutia complexa WizPro, atat datorita functionalitatilor de care aceasta dispune, precum si datorita experientei pe care Wizrom a acumulat-o de-a lungul timpului in proiecte de amploare. De asemenea, pe termen mediu, parteneriatul Wizrom - Amur Grup se va axa pe implementarea solutiei de Business Intelligence Panorama pentru dezvoltarea segmentului de raportare si analize manageriale.
Beneficii Implementarea solutiei WizPro a adus companiei beneficii precum:
  • realizarea de analize precise referitoare la achizitii, situatia stocurilor, gradul de onorare a comenzilor de la clienti;
  • obtinerea unei viziuni de ansamblu, in timp real, asupra business-ului;
  • fluidizarea comunicarii intre departamente prin implementarea generatorului de reguli de business;
  • optimizarea procesului de inventariere;
  • o mai buna urmarire a circulatiei interne a documentelor.
Marturie Sistemul WizPro a corespuns cel mai bine cerintelor si asteptarilor noastre legate de un software ERP, iar multumita profesionalismului si experientei personalului din echipa de proiect am reusit impreuna implementarea cu succes a sistemului in compania noastra.
Reprezentant Domitian Covalciuc
Functie Director General
Meniu