Contact

Delaco Distribution

Cu o cifra de peste 36 milioane de Euro, Delaco este unul dintre primii jucatori pe piata produselor lactate.

Provocare

Extinderea permanenta a gamei de produse si dezvoltarea interna a afacerii au condus la cresterea considerabila, intr-un timp scurt, a numarului de angajati. Astfel, departamentul de resurse umane s-a confruntat cu dificultati in administrarea personalului angajat, ce ajungea la aproximativ 400 de persoane. Era necesara implementarea unei solutii complete si complexe, care sa permita gestionarea unui volum mare de angajati si sa fie flexibil fata de numeroasele cerinte specifice.

Solutii

Proiectul desfasurat pentru Delaco a insemnat nu numai implementarea solutiei WizSalary pentru optimizarea managementului de personal si calculului salarial, ci si numeroase dezvoltari si customizari pentru a raspunde in intregime cerintelor companiei.

Beneficii

Dintre beneficiile implementarii solutiei WizSalary amintim:

  • gestionarea eficienta a personalului;
  • mentinerea unei baze de date complete si permanent actualizate cu angajatii, permitand extragerea de situatii (persoane nascute intr-o anumita luna, copii aflati in intretinere, etc.);
  • obtinerea de rapoarte si analize in timp real privind structura personalului, fluctuatia angajatilor si alte informatii de interes pentru procesul decizional.

Marturie

Pot spune ca acum, cu WizSalary, avem in timp util rapoarte referitoare la fluctuatia de personal aferenta unei anumite perioade, numarul intrarilor si iesirilor, repartizarea personalului pe departamente, centre de cost si evidenta datelor personale ale angajatilor.

Rodica Stirbu

Human Resources Manager

Contacteaza-ne

Aveti intrebari despre solutiile noastre software?

Va rugam contactati unul dintre reprezentantii nostri: +4 021 318 0100