Contact

Eurofoam este liderul pietei romanesti de spume poliuretanice flexibile, atat prin calitatea produselor si serviciilor sale, cat si prin capacitatea de a oferi in cel mai scurt timp solutii in rezolvarea problemelor clientilor sai, indiferent de marimea acestora sau de domeniul in care isi desfasoara activitatea.

Provocare

Desfasurarea activitatii sale pe o piata inalt competitiva, precum si proiectele de dezvoltare si modernizare, au impus necesitatea unei solutii informatice performante si complete, care sa asigure un management eficient al tuturor activitatilor interne.

Cerintele Eurofoam au fost legate de:

  • integrarea tuturor instrumentelor intr-un sistem unic;
  • existenta de functionalitati specializate (productie, service si mentenanta, management de proiect) capabile sa asigure o urmarire detaliata a tuturor activitatilor si un control riguros al proceselor;
  • compatibilitatea cu Microsoft Project (utilizat intern pentru gestionarea proiectelor desfasurate).

Solutii

Solutia aleasa de Eurofoam a fost ERP-ul WizPro de la Wizrom. Acest proiect reprezinta o continuare a unei relatii de afaceri inceputa cu multi ani in urma, in 1998, prin achizitionarea sistemelor WizCount si WizSalary.

Beneficii

Prin implementarea sistemului WizPro au fost acoperite integral cerintele Eurofoam, iar beneficiile utilizarii unui sistem integrat nu au intarziat sa se manifeste:

  • furnizarea de informatii in timp real pentru sediul central din Sibiu si cele sase puncte de lucru la nivel national;
  • imaginea amanuntita a procesului de productie din faza de planificare a necesarului de materii prime si materiale si pana la controlul produselor fabricate;
  • diminuarea costurilor;
  • imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor;
  • exploatarea fiecarei oportunitati de afaceri aparute pe piata.

Marturie

Experienta ne-a demonstrat ca Wizrom este un partener capabil sa propuna solutii noi, mereu adaptate conditiilor pietei si stadiului de dezvoltare a companiei noastre, un partener gata sa raspunda cu profesionalism si promptitudine solicitarilor venite din partea noastra.

Cristian Indreica

Project Coordinator

Contacteaza-ne

Aveti intrebari despre solutiile noastre software?

Va rugam contactati unul dintre reprezentantii nostri: +4 021 318 0100