Contact

Frauenthal Automotive

Compania din Sibiu produce arcuri lamelare trapez si parabolic. Fabrica este detinuta din 2005 de grupul Frauenthal AG, din Austria, an din care ritmul investitiilor in tehnologizare si management a fost accelerat.

Provocare

Frauenthal Automotive si-a crescut productivitatea in ultimii ani, concomitent cu reducerea numarului de angajati si cu realizarea de investitii considerabile in tehnologie, ceea ce a necesitat utilizarea unui sistem informatic integrat care sa ne permita atingerea standardelor impuse de industria auto, cat si planificarea livrarilor catre parteneri intr-un sistem integrat.

Solutii

Frauenthal Automotive a optat pentru solutia WizProintegrata cu aplicatia dedicata pentru managementul depozitului WarehouseExpert de la Wizrom, care asigura o eficientizare a fluxului de informatie atat la nivel intern, cat si in relatia cu partenerii si furnizorii, prin functionalitatile de modelare si planificare a productiei, precum si prin integrarea nativa cu modulul de vanzari si aprovizionare.

Beneficii

Wizrom a implementat modulul comercial (financiar – contabilitate, aprovizionare, vanzare, achizitii, rapoarte management), modulul de productie plus aplicatia pentru managemetul depozitului WarehouseExpert, totul pe o licentiere on-site. Pe termen lung, beneficiile constau in planificarea achizitiilor de materii prime in conformitate cu planificarea productiei (atat pe comenzi de productie, cat si pe faze de productie), generarea de rapoarte OLAP prezente pentru fiecare modul de business, obtinerea unor informatii oferite on-line si in timp real prin intermediul unei interfete grafice prietenoase, ce poate fi oricand personalizata. Investitia initiala este planificata sa fie recuperata in cinci ani.

Beneficiile utilizarii solutiei WizPro constau, pentru Frauenthal Automotive, din:

  • obtinerea unor punctaje maxime in urma auditarii realizate de partenerii companiei;
  • automatizarea proceselor EDI folosind standardele automotive cu partenerii companiei;
  • fluidizarea si eficientizarea lantului de aprovizionare si vanzare;
  • realizarea rapoartelor externe conform standardelor cerute;
  • planificarea achizitiilor de materii prime in conformitate cu planificarea producttei pe comenzi de productie si pe faze de productie;
  • cresterea productivitatii;
  • reducerea stocurilor si acoperirea cererii;
  • asigurarea utilizarii la maxim a resurselor;
  • cresterea acuratetei stocurilor si a operatiunilor.

Marturie

Wizrom a reusit rezolvarea uneia dintre principalele provocari si anume interfatarea automatizata intre WizPro si solutiile integrate folosite de catre clientii nostri.

Viorica Nicola

Contacteaza-ne

Aveti intrebari despre solutiile noastre software?

Va rugam contactati unul dintre reprezentantii nostri: +4 021 318 0100