Contact

Pansiprod Distributie

Marturie

Pansiprod este astazi unul din cei mai mari distribuitori nationali de produse parafarmaceutice din Romania, cu un portofoliu de peste 1500 produse. Compania noastra actioneaza pe piata romaneasca de peste 10 ani, inregistrand o crestere continua de-a lungul anilor.

O afacere in continua extindere are nevoie de suport specializat de gestiune a clientilor si a marfurilor. Interfata oferita de WizPro m-a ajutat intotdeauna sa mentin sub control intregul nucleu al companiei, sa verific stocurile si sa vizualizez in timp real comenzile clientilor.

Programul intr-adevar ne usureaza foarte mult activitatea zi de zi putand fi adaptat oricarui departament: vanzari, marketing, financiar, importuri etc.

CEEA CE ESTE CEL MAI IMPORTANT pentru noi este ca prin intermediul acestei solutii putem mentine informatii despre clientii potentiali si cei finali, coordonand activitatile de marketing, cotatiile de pret si retelele de vanzare.

WizPro este ca un dictionar deschis: prin intermediul interfetei usor de utilizat, toate aplicatiile se deschid intr-o singura pagina si pot fi monitorizate in acelasi timp toate informatiile esentiale.

Contacteaza-ne

Aveti intrebari despre solutiile noastre software?

Va rugam contactati unul dintre reprezentantii nostri: +4 021 318 0100