United Romanian Breweries Bereprod

Descriere United Romanian Breweries Bereprod, cunoscuta si ca Tuborg Romania, este prima companie de bere din Europa de Est care a dezvoltat un proiect green field, fiind una dintre cele mai moderne fabrici din Romania si chiar din cadrul grupului Carlsberg Breweries A/S. Intrata din anul 2005 si pe piata bauturilor racoritoare, compania a reusit sa obtina succesul si o pozitie de top. Toate acestea au fost posibile datorita deschiderii permanente fata de consumatori, politicii de transparenta totala cumulate cu grija de a oferi produse de calitate, un mediu inconjurator mai curat si o viata mai buna, care reprezinta de fapt munca si profesionalismul celor peste 950 de angajati.
Provocare Prin implementarea unei solutii de salarizare-resurse umane s-au urmarit:
  • obtinerea de functionalitati legate de calculul salarial, managementul de personal si gestionarea resurselor umane;
  • realizarea de rapoarte complexe intr-un timp cat mai scurt;
  • emiterea tuturor declaratiilor catre stat;
  • evidente pe centri de cost;
  • introducerea si prelucrarea datelor in conditii de maxima siguranta si confidentialitate.
Solutii Dupa o atenta analiza a solutiilor existente pe piata, managementul companiei a decis implementarea solutiei WizSalary si integrarea acesteia cu aplicatia de pontaj WizTime, folosind aceeasi structura de cititoare magnetice existenta deja in companie, fara a necesita modificari sau investitii suplimentare.
Beneficii Implementarea solutiei oferite de Wizrom: a facilitat realizarea de rapoarte consolidate; a permis importul si exportul de date cu alte aplicatii utilizate de companie; a oferit posibilitatea de a exporta plati salariale catre orice banca din Romania; a oferit un sistem agregat pentru gestionarea angajatilor societatii.
Marturie Au existat mai multi factori care au determinat decizia de a opta pentru solutiile WizSalary si WizTime, pornind de la reactia prompta a furnizorului la schimbarile legislative din domeniu, experienta acestuia in implementari pentru companii mari, serviciile oferite si nu in ultimul rand usurinta in utilizare.
Meniu