Vincon Vrancea

Descriere Prezenta pe piata romaneasca inca din anul 1949, Vincon Vrancea este astazi cea mai mare companie autohtona care produce si comercializeaza vinuri, vinarsuri si bauturi spirtoase. Pozitia de lider, dar si recunoasterea sa internationala prin prezenta pe piete din Statele Unite ale Americii, Canada sau Israel, se datoreaza atat modernizarii continue a tehnologiei si certei calitati a celor peste 120 de produse, cat si muncii si devotamentului angajatilor companiei.
Provocare In 2006, problemele cu care se confrunta compania pe segmentul salarizare afectau buna desfasurare a activitatii:
  • gestionarea a aproximativ 2,500 angajati in patru locatii;
  • utilizarea de sisteme diferite in punctele de lucru;
  • limitarea functionalitatilor oferite la segmentul salarizare, fara acoperirea cerintelor de resurse umane sau management de personal.
Solutii Alegerea Vincon a fost aceea de a implementa un solutie complexa, care sa acopere toate cerintele pe care o companie mare le ridica in privinta gestionarii fortei de munca, solutie integrand sistemele WizSalary si WizTime.
Beneficii Solutia, implementata in aproximativ doua luni, include functionalitati legate de calculul salarial, managementul de personal, gestionarea resurselor umane (de la organizare si pana la detalii referitoare la angajati, recrutare si pregatire profesionala, performanta si criterii de evaluare) si permite, prin sistemul WizTime, urmarirea mult mai atenta a activitatii angajatilor.In scurt timp de la implementare, Vincon a obtinut rezultate precum imbunatatirea deciziilor la nivel managerial in legatura cu personalul si costurile aferente si cresterea capacitatii de a obtine rapoarte complexe, in timp real, despre aspecte variate legate de forta de munca.
Marturie Echipa de implementare alcatuita atat din reprezentanti ai furnizorului, cat si din persoane alocate special de Vincon pentru desfasurarea in conditii optime a acestui proiect, a realizat o analiza detaliata a necesitatilor, fapt ce a facilitat implementarea sistemului si customizarea lui in functie de specificul cerintelor noastre. Solutia isi demonstreaza eficienta, fiind un instrument cu adevarat complet si eficient de management al personalului.
Reprezentant Petru Nitu
Functie IT Manager
Meniu