Contact

Wizrom Solutii ERP, WMS, TMS, BI, HR pentru succesul afacerii tale

Bine ai venit la Wizrom, compania cu cel mai mare numar de clienti ERP in Romania! Iti oferim unele dintre cele mai avansate solutii software de planificare si eficientizare a resurselor unei intreprinderi: ERP, WMS, TMS, BI, HR. Afla ce am propus altor jucatori din industria in care activezi sau ce putem crea pentru succesul reciproc: al tau si al nostru.

Echipa Wizrom

ZOHARA DAVIDAI

Chairman

Absolventa a institutului Technion-Machon Technologi Le' Israel, sectia de inginerie civila (1979), si detinatoare a unui titlu MBA (Universitatea din Tel-Aviv), Zohara a acumulat o experienta complexa de management, atat in proiecte de mare anvergura (retele de drumuri si transport public, unele cu Banca Mondiala), cat si într-o afacere de familie (productie si distributie in domeniul modei). Bazandu-se pe intuitie si dovedind o viziune clara asupra viitorului sistemelor informationale, Zohara identifica un teritoriu fertil în Romania anilor 1990, unde se muta imediat după Revolutie si infiinteaza Wizrom, facand un pionierat de succes.

LinkedIn

ADRIAN BODOMOIU

Managing Director

Incepe colaborarea cu Wizrom inca de pe bancile Facultatii de Fizica, Universitatea Bucuresti, pe care o termina in 1995. Intre 1998 si 2007 este Director Executiv, pentru ca apoi sa ocupe pozitia actuala. In 2004 face parte din echipa Wizrom ai carei membri au primit certificatul cursului ”Winning concept” de la TMUROT (Innovative Talent and Performance Solution), Israel, iar in 2008 devine MBA.

LinkedIn

ZEMY APFELBAUM

Managing Director

In 1997 este licentiat al Facultatii de Matematica, Universitatea Bucuresti. Incepe colaborarea cu Wizrom inca din 1996, unde urca treptele ierarhice de la pozitiile de Consultant si Director de Implementare pana la cea de azi. Intre 2003-2004 isi dezvolta abilitatile in cadrul TMUROT (Innovative Talent and Performance Solution), Israel, pentru ca in 2008 sa urce la nivelul de MBA.

LinkedIn

GEORGETA SAVU

Director Financiar

Este cel mai nou membru al echipei de conducere a Wizrom (unde a venit in 2001). A absolvit Facultatea de Comert din cadrul A.S.E. Bucuresti si numeroase programe de perfectionare, intre care doua merita special mentionate: ”Winning concept”, livrat de TMUROT (Innovative Talent and Performance Solution), Israel (2003-2004) si certificarea “International Financial Reporting“ obtinuta la ASEBUSS (2006).

LinkedIn

Wizrom in cifre

implementari
utilizatori zilnici
ani de experienta
tari
angajati

Misiune, Viziune, Valori

   Misiune

Ne propunem sa oferim partenerilor nostri solutii inteligente si inovative pentru a obtine rapid si placut succesul in afaceri.

   Viziune

Vom sustine companiile in drumul lor spre succes prin solutii software.

   Valori

  1. Excelenta rezida in acea atitudine care ne ajuta sa ne depasim constant standardele de performanta, ca o conditie necesara, dar nu suficienta, pentru construirea succesului pe termen lung.
  2. Responsabilitatea este o dovada de maturitate antreprenoriala izvorata din convingerea ca beneficiile clientilor nostri inseamna si beneficiile noastre.
  3. Empatia este instrumentul prin care ne acordam la solicitarile si asteptarile clientilor nostri, pe care, cunoscandu-le cat mai realist si detaliat, le transpunem in performante exemplare.

WizSoft

Cu o activitate concentrata asupra dezvoltarii de software in baza unor algoritmi matematici, WizSoft are in prezent o baza de clienti de peste 35,000.

www.wizsoft.com

Priority Software

Priority Software (anterior cunoscuta ca Eshbel Technologies) a fost infiintata in 1986 cu misiunea declarata de a transforma solutiile ERP intr-un instrument prietenos, complet integrat, cu functionalitati complexe. Astazi, peste 7,000 de companii din 40 de tari, din cele mai variate domenii de activitate, utilizeaza WizPro pentru a-si administra si dezvolta afacerea.

www.priority-software.com

Anvizent

Anvizent is the Purpose-Built Manufacturing Analytics Solution. Built on patent pending automated data warehousing technology, Anvizent integrates ERP Data and other enterprise data into one platform and enables easy data visualization and analytics.

www.anvizent.com

Pocket Link

Utilizand cele mai avansate tehnologii, Pocket Link ofera o abordare inovativa pentru optimizarea activitatii fortei de vanzari, aducand beneficii rapide companiilor ce implementeaza solutia ASKI.

www.askisfa.com

Panorama Software

Oferind un pachet cuprinzator de solutii BI, ce inglobeaza cele mai inovatoare tehnologii, inclusiv elemente de social, Panorama sustine clienti din variate domenii de activitate, mentinand o retea activa de peste 300 de parteneri.

www.panorama.com

Roadnet Techologies

De peste 28 de ani, Roadnet Technologies este apreciata in intreaga lume drept unul dintre principalii furnizori de servicii specializate de transport si logistica.

www.roadnet.com

Made4Net

Made4Net ofera o solutie completa pentru Supply Chain Execution, pe o platforma unica, incluzand cele mai bune functionalitati de pe piata si un grad ridicat de flexibilitate.

www.made4net.com

Datafirst

Datafirst dezvolta si implementeaza solutii complete de management pentru industria auto, oferind si o gama larga de servicii de asistenta si customizare.

www.datacar.com

Microinvest

Microinvest este o companie de software din Bulgaria, un lider in dezvoltarea de solutii software pentru domeniul comertului, catering, divertisment si depozite. Produsele companiei sunt traduse in 13 limbi, avand peste 42.000 de clienti satisfacuti din 18 tari.

www.microinvest.net

Synerion

Synerion este unul dintre liderii pietei de solutii pentru managementul fortei umane, administrand la nivel mondial peste 5 milioane de angajati din mai mult de 7,000 de companii.

www.synerion.co.il

Magic Software Enterprises

Magic Software, unul dintre principalii furnizori globali de platforme si solutii de integrare, este prezenta pe piata romaneasca cu Magic xpi Integration Platform.

www.magicsoftware.com

Uniface

Uniface este unul dintre cele mai eficiente, fiabile si scalabile instrumente, sprijinind mereu noile tehnologii: mobile, web si cloud. Uniface este o platforma de constructie si mentenanta a aplicatiilor de business, care ofera o crestere a productivitatii si acces la inovatiile tehnice de ultima ora.

www.uniface.com

Infor

Infor este al treilea cel mai mare furnizor de aplicatii de business din lume, cu peste 70.000 de clienti in 194 de tari. Printre clienti se numara companii de top din industria aeronautica, high-tech, farma, auto, retail, FMCG, productie, financiara, precum si din sectorul public.

www.infor.com

Microsoft

Colaborarea inceputa prin promovarea solutiei WizCount pe platforme SQL a fost consolidata prin dobandirea statutului de Gold Certified Partner pe segmentul ISV/ Software Solutions.

www.microsoft.com

HP

Operand la nivel global in peste 170 de tari, HP ofera un portofoliu complet de produse, servicii si tehnologie, ce se adreseaza problemelor specifice ale clientilor.

www.hp.com

IBM

Inovatia, diversitatea si aria larga de acoperire – hardware, software, servicii, cercetare, finantare si tehnologie – diferentiaza in mod unic IBM de celelalte companii din industria IT.

www.ibm.com

Orange

Orange este unul dintre liderii mondiali in servicii de telecomunicatii, furnizand servicii de comunicatii mobile, Internet si televiziune celor peste 183 milioane de clienti de pe 5 continente.

www.orange.ro

WRi – Wholesale Retail Integration 3.4

Cu WRi - Wholesale Retail Integration 3.4 (solutie de integrare, automatizare a proceselor de business si sincronizare de date), Wizrom Software a devenit primul partener IBM din Romania certificat “Ready for PureSystems"

www-01.ibm.com/software/brandcatalog/puresystems/centre

Vodafone

Vodafone este cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in peste 40 de tari.

www.vodafone.ro

Python Systems

Pornind de la intelegerea necesitatilor clientilor si tendintelor generale ale pietei IT actuale, Python ofera solutii hardware complexe, personalizate conform necesitatilor.

www.python.ro

Ayehu Software Technologies

Ayehu dezvolta si promoveaza solutii inovative pentru problema caderilor de retea si sisteme IT, creand o legatura intre situatiile critice de business si resursele umane implicate.

www.ayehu.com

SRK

Cu o experienta de peste 10 ani in implementarea de solutii informatice, SRK ofera servicii de consultanta, implementare si suport, adaptate cerintelor fiecarui client.

www.srk.ro

RSM Scot

Fondat in anul 1994, SCOT asigura clientilor sai consultanta si asistenta fiscala, precum si orice alte servicii profesionale specifice domeniului sau de activitate.

www.rsmscot.ro

Orenstein, Ostro & Associates Group

Grupul a fost fondat in intentia de a furniza servicii financiare si de consultanta in afaceri, la nivelul profesional al celor mai mari companii internationale.

www.oocpa.ro

Total Itech

Cu o experienta de 10 ani in implementarea si intretinerea solutiilor informatice, compania ofera solutii IT complete, incluzand echipamente hardware si aplicatii software din cele mai variate.

Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice (I.M.S.T.)

In invatamantul superior din Romania, Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti se plaseaza intre cele mai mari, ca numar de studenti, avand incheiate acorduri de cooperare pe plan didactic si stiintific cu universitati de prestigiu: Ecole Centrale din Paris si Lyon, INSA Lyon (Franta), South Bank University din Londra (Marea Britanie), Universitatile Tehnice din Darmstadt (Germania), Torino (Italia) etc.

www.imst.pub.ro

Universitatea Spiru Haret

Universitatea Spiru Haret, infiintata si acreditata prin Legea nr. 443 din 5 iulie 2002, actioneaza in directia conceperii propriei strategii de cercetare-dezvoltare, pornind de la evaluarea starii de fapt, definirii setului de obiective strategice si specifice ale cercetarii-dezvoltarii, elaborarii planului de cercetare-dezvoltare si stabilirii instrumentelor necesare pentru realizarea sa.

www.spiruharet.ro

Comunitatea ERP

Comunitatea ERP este un mediu de dezvoltare, informare, comunicare si socializare oferit celor direct interesati de achizitionarea, dezvoltarea sau imbunatatirea unei solutii ERP si raspunde necesitatilor specifice managerilor cu atributii decizionale si investitionale, indiferent de stadiul de informare si de domeniul de activitate, precum si celor ale specialistilor - producatori, furnizori si consultanti din domeniul ERP.

www.comunitateaerp.ro

Mesajul dumneavoastră:

93 − = 88

Pentru a raspunde solicitarii, avem nevoie de acordul dvs. pentru prelucrarea datelor introduse in formular:

vezi Politica de utilizare Cookie-uri si Politica de Confidentialitate

PAREREA CLIENTILOR WIZROM

Contacteaza-ne

Aveti intrebari despre solutiile noastre software?

Va rugam contactati unul dintre reprezentantii nostri: +4 021 318 0100