6 medici rezidenti romani pleaca spre cel mai mare spital din Orientul Mijlociu cu o bursa sponsorizata de Wizrom

Wizrom Software, compania cu cel mai mare numar de clienti ERP din Romania, are placerea de a anunta ca cei 6 medici rezidenti romani care au castigat o bursa sponsorizata de Wizrom si au finalizat procesul de aplicare vor parasi tara pentru a merge la renumitul spital universitar Sheba Hospital din Israel, in cadrul burselor SHI Training Fellowship, program lansat la sfarsitul anului 2012. Acestia se vor reintoarce dupa terminarea programului de training de 3 ani de zile, in 2016, cu angajamentul ca vor lucra cel putin inca 5 ani de zile intr-un spital public din Romania.

Cei sase medici rezidenti romani care au castigat bursele sunt: Camelia Taran la specialitatea neonatologie, Adrian Necula si Monica Andreea Sandu la specialitatea anestezie/terapie intensiva, respectiv Cosmin Florescu, Daniela Necula si Ana Alecsandra la specialitatea patologie.

Programul de burse este finantat in intregime de Wizrom Software si Sheba Medical Center si acopera toate costurile de cazare si transport, plus salariul medicilor pentru perioada de rezidentiat de 3 ani de zile la Sheba Hospital din Israel.

“Implicarea noastra in proiecte de acest fel este una dintre metodele prin care facem diferenta in societatea noastra, dand in acelasi timp o mana de ajutor in dezvoltarea profesionala intr-un domeniu foarte important pentru fiecare dintre noi. Suntem increzatori ca cei 3 ani de experienta intr-unul dintre cele mai renumite spitale ii vor ajuta pe castigatori sa devina si mai buni profesionisti si sa ajute Romania sa se dezvolte intr-un domeniu care este foarte important pentru fiecare dintre romani”, a spus Zohara Davidai, Presedintele Consiliului de Administratie al Wizrom Software.

Toti medicii rezidenti sunt entuziasmati in legatura cu aceasta experienta si sunt nerabdatori sa inceapa aceasta calatorie profesionala in cea mai mare unitate medicala din Orientul Mijlociu.

“Procesul de obtinere a vizei de lucru ca medic rezident in Israel a fost unul de durata, dar fiecare moment de rabdare a meritat, cu siguranta. Acum ca sunt pregatit de plecare, entuziasmul este si mai mare. Am fost placut surprins de atitudinea personalului de la Sheba Medical Center: au fost foarte adaptabili la cerintele noastre si sunt convins ca vom lucra in cele mai moderne conditii din lume la acest moment. Aceasta oportunitate este un prim pas important in directia sustinerii sistemului medical romanesc si recomand tuturor medicilor rezidenti colegi sa fie atenti la orice burse oferite in orice specialitate cu ajutorul domnului Eli Davidai si sa depuna cereri”, a spus Cosmin Florescu, medic rezident specializat in patologie, unul dintre medicii romani care vor pleca in Israel in cateva zile.

Bursele au fost acordate pentru medici rezidenti, in curs de formare in specialitatile neonatologie, anestezie/terapie intensiva si patologie, si acopera toate costurile de cazare si transport, plus salariul pentru cei trei ani petrecuti ca medic rezident la Sheba Hospital, in Israel. Salariul brut lunar oferit este de 3.000 de dolari SUA (2.400 euro). Mai multe detalii despre pachetul complet de beneficii sunt disponibile aici. Acesta include asigurare de sanatate, cazare, asigurarea de malpraxis si asigurarea de raspundere civila si altele.

Meniu