O primavara extrem de activa a adus grupului Wizrom o crestere de 7,6% in S1

Prima jumatate a anului 2012 a adus o crestere de 7,6% a veniturilor grupului de firme Wizrom (Wizrom Software, WizSalary si filialele externe), unul dintre principalii furnizori de solutii informatice integrate pentru managementul afacerii din Romania.

Grupul Wizrom a inregistrat in primele sase luni ale anului venituri de 3,23 milioane de euro, datorita revirimentului fara precedent al comenzilor din partea companiilor care au reluat in ritm sustinut implementarile, respectiv a succesului modelului de licentiere SaaS, mult mai permisiv fiscal pentru investitorii in tehnologie.

„Perioada martie-iunie a fost deosebit de activa, cu noi proiecte atat in tara cat si peste hotare. Pe fondul interesului crescut al companiilor pentru solutii de eficientizare a afacerii, si noi am venit cu un portofoliu extins, gratie parteneriatelor semnate cu Panorama si Infor, doi dintre cei mai mari producatori de software de business din lume”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director, Wizrom Software.

Grupul Wizrom a terminat prima jumatate a anului cu un numar de 3.424 de clienti, in creştere cu 7% fata de aceeasi perioada din 2011. De asemenea, a fost mentinuta structura veniturilor: 31% din venituri au provenit din licente vandute, 34% din mentenanta, 35% din alte servicii de business (analiza business, procese, dezvoltari personalizate, outsourcing, altele).

Grupul de firme Wizrom avea la 30 iunie 2012 un numar de 150 de angajaţi, pe fondul cresterii fortei de vanzari din iarna cu 30%.

Meniu