Produsele specializate pentru optimizarea proceselor de afaceri reprezinta o parte din targetul Wizrom pe 2008

Piata IT din Romania este caracterizata de un trend ascendent al solutiilor si serviciilor de eficientizare a proceselor de afaceri, tendinta ce se va accentua in anul 2008. Firmele locale se dezvolta continuu si de aceea urmaresc, pe langa implementarea de solutii de baza pentru gestionarea activitatilor (tip ERP), produse software specializate pe domeniul Supply Chain Management. Compania Wizrom Software, unul dintre principalii jucatori pe piata de solutii informatice integrate pentru afaceri, va urmari acest trend pentru 2008 targetand solutiile specializate pe acest segment.
Statisticile IDC (International Data Corporation) estimeaza pentru perioada 2008-2011 o crestere anuala a pietei de solutii EAS cu aproximativ 20%. Pentru compania Wizrom Software, anul 2007 s-a finalizat cu o crestere a cifrei de afaceri de 36% in comparatie cu anul precedent. Pentru 2008, compania isi propune sa mentina acelasi ritm de crestere, peste valoarea mediei de piata, obiectiv indeplinit in primele doua luni ale anului.
Wizrom estimeaza ca una din sursele cresterii va fi implementarea solutiilor specializate in domeniul Supply Chain Management. “Produsele noastre dedicate proceselor cu un grad inalt de complexitate s-au dezvoltat, urmarind linia pietei. Solutiile de tip Business Intelligence si cele specializate pe un anumit tip de procese, precum Roadnet Transportation Suite, Logility Voyager Solutions sau Warehouse Expert se adapteaza cu usurinta specificului unei game largi de tipuri de afacere. La Fantana, Atlas Corporation si Quadrant Amroq Beverages sunt doar cateva exemple de companii ce au optat deja pentru produsele noastre de optimizare a logisticii si a gestiunii depozitelor” – declara Zemy Apfelbaum, Managing Director al Wizrom Software.
Conform studiilor realizate de IDC, Wizrom Software detine aproximativ 11% din cota de piata actuala pe segmentul EAS. In acest context, compania se va concentra in 2008 si asupra extinderii procentului de cota de piata prin focusarea pe produse de optimizare a proceselor de afaceri.

Meniu