Wizrom a incheiat un an 2012 cu cea mai mare crestere din ultimii trei ani

2012 a adus grupului de firme Wizrom (Wizrom Software, WizSalary si filialele externe), unul dintre principalii furnizori de ERP din Romania, cea mai mare crestere a cifrei de afaceri de ultimii trei ani si anume 8%, la valoarea neta de 6,65 milioane euro.

Tot anul trecut a fost generat si cel mai mare numar de noi clienti – 261, echivalent cu o crestere de 7,36%, care au ridicat numarul total de clienti ai Wizrom la 3.546, cu o baza instalata de peste 32.000 de licente.

“Si anul trecut am demonstrat ca Wizrom este o companie solida si capabila sa aiba un parcurs pozitiv indiferent de fluctuatile mediului economic, datorita schimbarilor operate atat in structura cat si la nivel de model de business. Am oferit clientilor posibilitatea de a implementa solutiile noastre pe baza SaaS, oferind un ROI rapid si excelent, am lansat solutii inovatoare si puternice, am incheiat parteneriate cu producatori de software consacrati”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General, Wizrom Software.

Principalii vectori de crestere din 2012 au fost cresterea retelei de parteneri ai companiei, verticalizarea solutiei WizPro ERP pe noi nise precum agricultura, constructii si transporturi, precum si ca efect al cresterii continue a fortei de vanzari in cursul anului trecut. De asemenea, compania a inregistrat succese cu solutiile de BI, CRM, SFA, si logistica. Verticala de servicii a inregistrat cea mai mare crestere anul trecut, urmata de verticalele productie si distributie.

Wizrom estimeaza si pentru 2013 o evolutie pozitiva ce va veni in principal datorita cresterii interesului mediului de afaceri fata de optimizarea costurilor operationale cu ajutorul instrumentelor software – vorbim de aplicatiile de optimizare gen Supply Chain Management (SCM, care includ Demand Planning, Warehouse Management si Distribution Management), utile inclusiv in perspectiva introducerii trasabilitatii in industria alimentara, respectiv in urma procesului de inlocuire a vechilor aplicatii ERP cu unele noi, mai bune, mai puternice, la costuri totale de detinere mai bune.

Structura veniturilor Wizrom Software este urmatoarea: 31% din venituri au provenit din licente vandute, 34% din mentenanta, 35% din alte servicii de business (analiza business, procese, dezvoltari personalizate, outsourcing, altele).

Grupul de firme Wizrom avea la sfarsitul anului trecut un numar de 160 de angajaţi, cu 15% mai mult decat la finele lui 2011.

Meniu