Wizrom recruteaza noi parteneri locali

Wizrom Software continua procesul de extindere a operatiunilor prin consolidarea retelei de parteneri la nivel national, ceea ce va genera venituri in crestere companiilor cu care va intra in parteneriatele de distributie.

In prezent, Wizrom Software are 25 de parteneri locali iar planul este de a a dezvolta relatii de parteneriat cu pana la 80 de noi distribuitori pana la finalul anului viitor. Abordarea are loc la mai multe niveluri: firme de contabilitate, consultanta, servicii, precum si companii IT care activeaza pe plan local si regional.

„Obiectivul nostru este de a ajunge ca la finalul anului viitor sa ne dublam rata de crestere a numarului de clienti noi prin intermediul partenerilor, care isi vor consolida astfel portofoliul de solutii de business, oferind in plus si mai multe servicii clientilor lor”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director, Wizrom Software.

Wizrom Software isi continua astfel punerea in practica a strategiei de dezvoltare lansate la inceputul anului si ai carei primi piloni au constat in cresterea fortei de vanzari cu 30%, respectiv in lansarea de noi solutii si cresterea numarului de clienti pentru produsele companiei – cum este cazul WizRetail si WizPro, solutiile care se preteaza foarte bine la distributia prin parteneri.

Meniu