Wizrom Software: Au crescut implementarile peste hotare in prima jumatate a anului

Compania Wizrom Software, membra a grupului de firme Wizrom, a inregistrat in prima jumatate a anului o crestere a cererii de solutii si servicii in Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croatia si Cehia, potrivit unui comunicat al companiei.

"Avem cel putin un nou client in fiecare luna in fiecare dintre aceste tari, ceea ce reprezinta o schimbare majora fata de anii anteriori. Si vorbim de proiecte majore, generate fie de clientii nostri din Romania care isi extind operatiunile, fie de companii de peste hotare cu care lucram aici si care decid sa adopte solutiile noastre si la sediile lor centrale", a declarat Adrian Bodomoiu(FOTO), Managing Director, Wizrom Software.

Wizrom Software si-a completat recent portofoliul de solutii prin incheierea unui parteneriat cu Infor, a treia cea mai mare companie de software si servicii din lume.

In 2011, Wizrom Software a semnat contracte cu 206 noi clienti, incheind anul cu 3.285 clienti. In 2010, societatea a incheiat contracte cu 159 clienti, iar in 2009 cu 150. Veniturile din licente vandute au avut anul trecut o pondere de 31% in totalul veniturilor grupului, mentenanta – 34%, alte servicii de business (analiza business, procese, dezvoltari personalizate, outsourcing, altele) – 35%.

La finele anului trecut, grupul avea 140 de angajati, acelasi numar ca in 2010. Planurile de recrutare pentru acest an vizeaza cresterea fortei de vanzari cu 30%. Pentru acest an, Bodomoiu a estimat ca Wizrom are ca obiectiv mentinerea ritmului de crestere a veniturilor.

Meniu