Wizrom Software inregistreaza cresteri puternice pe verticala manufacturing

Cresterea productiei industriale incepand de anul trecut a permis firmelor din sectorul de manufactura sa isi revina din socul crizei economice, iar unul dintre efecte a fost reluarea investitiilor in tehnologia informatiei, cu efecte rapide in scaderea cheltuielilor operationale.

Aceasta reluare a insemnat pentru grupul de firme Wizrom (Wizrom Software, WizSalary si filialele externe), unul dintre principalii furnizori de solutii informatice integrate pentru managementul afacerii din Romania, o dublare a cererii de aplicatii si servicii de profil din partea firmelor din domeniul manufacturier.

„Firmele cauta o cat mai mare eficientizare a activitatii, pentru ca trebuie sa gestioneze cu mare atentie costurile de logistica si productie, mai ales ca acum comenzile nu mai vin atat de des ca pana spre sfarsitul anului 2008. Planificarea resurselor umane si materiale necesita un grad de automatizare cat mai mare. Solutiile software pe care Wizrom le implementeaza la clientii sai au o putere de calcul ce asigura o eficientizare cu 10% pana la 25% a costurilor si timpilor de productie, in functie de procedurile utilizate anterior implementarii”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.

Wizrom Software implementează pentru verticala de business de manufactura o solutie complexa ce are in centru aplicatia ERP WizPro – singura de pe piata din Romania cu functionalitati complete de CRM – si alte cateva aplicatii deosebit de utile firmelor de productie: WizSalary (aplicatie complexa de salarizare si management de personal), WizTime (aplicatie integrata de gestiune a costurilor de manopera pe utilaje si operatii), respectiv Panorama BI (solutie de Business Intelligence).

„Cel mai important avantaj adus de o solutie software este ca permite planificarea capacitatilor de productie, a necesarului de materiale si materii prime, a necesarului de manopera, respectiv a livrarilor la beneficiar. Avem cazuri in care solutiile Wizrom au generat scaderi de 20% ale costurilor operationale in primele 12 luni dupa implementarea la client”, a adaugat Adrian Bodomoiu.

Printre companiile din domeniul manufacturier care au ales Wizrom in ultimele 12 luni se numara Cramele Halewood, Caroli Prod, Romtec S.A, si Jeras Prod.

Fondata in 1992, compania Wizrom Software este specializata in solutii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari, auto, furnizand totodata servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanta si expertiza in domeniu pentru toate categoriile de afaceri. Cu peste 3.000 de clienti activi si 28.000 de licente instalate, Wizrom a inregistrat constant in ultimii ani o cota de piata de peste 10%.

Meniu