Contact

Outsourcing IT

Puteti face parte din familia tot mai numeroasa a companiilor din Romania care se bazeaza, cu incredere, pe serviciile noastre de outsourcing IT, livrate de furnizori profesionisti, la costuri mai eficiente decat daca ar fi prestate intern. Astfel, va puteti concentra atentia si resursele pe ceea ce reprezinta core-business pentru organizatia dumneavoastra, lasand partea informatica pe seama unui furnizor de incredere de externalizare servicii IT, performant, la costuri optimizate si beneficiind, in acelasi timp, de acces la tehnologii de ultima ora, fara cheltuieli suplimentare pentru cercetare si dezvoltare.

O parte dintre serviciile de outsourcing pe care le oferim sunt:

  • Consultant tehnic – furnizeaza cunostinte critice in cadrul implementarii unei solutii, prin intelegerea cerintelor tehnice si a instrumentelor necesare pentru instalare, administrare, upgrade sau extinderi ulterioare. Acest rol poate include si audit si suport tehnic pentru infrastructura hardware si software. Pentru proiecte cu cerinte specifice, Wizrom poate aloca, de asemenea, specialisti pentru rolurile de Inginer de sistem sau Inginer de retea.
  • Programator – cu urmatoarele specializari: Microsoft SQL Server (2000, 2005, 2008 – T/SQL, DTS, OLTP, OLAP, Integration Services), Oracle (8i-10g), Sybase, Visual Studio (C#, C++ – MFC/ATL/WTL, ASP.NET, Windows Mobile 5/6), Oracle Forms, iBOLT, Java, PHP, integrate cu capabilitati analitice.
  • Administrator de baze de date – specialistii nostri vor oferi servicii complexe, de la o prognoza amanuntita si elaborarea unui plan de masuri ce se impun pentru remedierea eventualelor probleme si functionarea bazei de date in conditii optime, la mentenanta periodica a bazei de date, verificarea si optimizarea timpilor de rulare a procedurilor de interogare a bazei de date si chiar la servicii de tip disaster & recovery.
  • Manager de proiect – ofera experienta si know-how pentru planificarea si derularea proiectelor de implementare a aplicatiilor software.

In functie de necesitatile specifice ale diferitelor proiecte, va vom propune o lista cu persoanele care se potrivesc cel mai bine cerintelor, incluzand si documentarea detaliata a experientei, competentelor si a ariei de expertiza.

 

Contacteaza-ne

Aveti intrebari despre solutiile noastre software?

Va rugam contactati unul dintre reprezentantii nostri: +4 021 318 0100