WizCount Program Contabilitate Primara 

Management financiar-contabil, gestiune contabilă, analize financiare

WizCount800X449 1

Softul WizCount a fost creat pentru managerii de IMM-uri care au nevoie de informatii financiar-contabile sigure si corecte fara a investi in numeroase solutii software costisitoare. WizCount este o platforma integrata pentru:

  • Managementul fluxurilor financiare ale companiei
  • Analiza bugetelor si optimizarea costurilor
  • Crearea si gestionare de centre de cost
  • Generarea de rapoarte conforme cu legislatia nationala si standardele internationale
  • Lucrul cu diferite valute si calculul automat al castigurilor si pierderilor din diferentele de curs de schimb

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Un program de contabilitate cu numeroase customizari posibile

Aplicatia  este adaptabila oricaror necesitati si industrii. Echipa noastra de specialisti IT va ajuta sa customizati WizCount in numeroase moduri:

Adaptarea structurii meniului in functie de cel mai des utilizate module;
Configurarea modulelor operationale in functie de specificul activitatii (productie, servicii, vanzare pe baza de abonament etc.);
Adaugarea de noi module pe parcurs, odata cu dezvoltarea si diversificarea activitatii.

In prezent, peste

1

de firme din Romania utilizeaza WizCount ca solutie software de contabilitate si gestiune.

7 motive pentru a alege WizCount:

Soft contabilitate integrat pentru IMM

Daca administrati un IMM, atunci aveti nevoie de o aplicatie care sa va acopere toate aspectele financiar-contabile si de gestiune a activitatii. Stim ca trebuie sa cautati intotdeauna cel mai bun raport cost / beneficii, iar din acest punct de vedere WizCount se regaseste in topul programelor de contabilitate. WizCount include module avansate de operare cu conturi creditoare si debitoare, gestiunea loturilor de inventar, generarea de rapoarte contabile si rapoarte pentru management, monitorizarea centrelor de profit si costuri.

Implementare personalizata

Activitatea companiei dumneavoastra nu se aseamana cu nicio alta companie, de aceea aveti nevoie de un sistem care acopera nevoile dumneavoastra. Printre alte avantaje WizCount se numara si posibilitatea de a configura modulele operationale si structura meniului in functie de necesitatile reale ale companiei dumneavoastra. Pe masura ce va dezvoltati compania, aveti posibilitatea de a extinde functionalitatile soft-ului contabil pentru a raspunde volumului crescut al activitatii.

Contabilitate bugetara: Analiza bugetelor contabile

Ca manager si administrator de firma, stiti cat de important este sa cunoasteti in orice moment situatia tuturor conturilor si a bugetelor contabile. Numai printr-o analiza integrata a tuturor bugetelor si centrelor de cost veti putea efectua alocari de fonduri in mod eficient, pentru ca banii investiti in activitate sa produca veniturile si profiturile prognozate. Utilizarea WizCount va permite sa efectuati aceste analize in mod automat, cu acuratete maxima, oricand doriti sa aveti o imagine clara privind situatia financiara a companiei dumneavoastra.

Analize pentru centre de profit

Organizarea activitatii pe centre de profit este extrem de utila pentru alocarea eficienta a bugetelor si analiza corecta a costurilor. Utilizand WizCount puteti crea, monitoriza si analiza activitatea acestor centre de profit pentru a putea lua decizii corecte privind dezvoltarea sau desfiintarea acestora.

Generarea rapida de rapoarte

WizCount este si un software pentru management foarte util, care poate genera peste 200 de rapoarte diferite. Acestea sunt atat raportari contabile obligatorii conform legislatiei din Romania, dar si rapoarte conform standardelor IAS si US GAAP, pentru raportari internationale

Prezentare grafica intuitiva

Chiar si cei mai experimentati contabili prefera un software care ofera prezentarea situatiei financiare in grafice si alte forme de redare vizuala usor de interpretat. WizCount va ofera un modul simplu de utilizat care genereaza grafice dar va permite si setarea nivelurilor de atentie si alerta pentru incasari, plati si disponibilitati de numerar.

Gestiune contabila in mai multe valute

Daca sunteti managerul unei firme de contabilitate, probabil ca aveti in portofoliu si companii care au parteneri de afaceri din Uniunea Europeana si alte tari. Pentru aceste conturi aveti nevoie de un sistem capabil de lucrul cu incasari si plati in diferite valute, pastrand o gestiune clara si integrata pentru toate aceste valute. WizCount va ofera o platforma de lucru care va prezinta in orice moment situatia operatiunilor contabile cu reevaluarea in RON a tuturor valutelor, la cursul de schimb BNR din ziua respectiva.

Module disponibile

Aceste rapoarte standard – balanta contabila, profit si pierdere, fluxuri de numerar – sunt solicitate deseori firmelor care au parteneriate cu companii din strainatate, atat pentru uzul managerilor si actionarilor, cat si pentru a fi prezentate autoritatilor. Aplicatia WizCount creeaza rapid rapoarte internationale conforme cu standardele IFRS si IAS.
Aceste rapoarte sunt generate automat asa ca nu exista riscul aparitiei erorilor datorate introducerii manuale a datelor. Astfel, toate informatiile financiare vor fi transmise in siguranta, rapid si integral.

Avantajele utilizarii programului WizCount

  • Flexibilitatea configurarii si alegerii modulelor suplimentare (pentru CRM si mijloace fixe, pentru import si export de date, pentru administrarea stocurilor si pentru marketing);
  • Prezentare grafica a informatiilor, usor de interpretat;
  • Analize pe centre de profit si cost pentru alocarea eficienta a resurselor companiei;
  • Analiza bugetelor contabile in mod integrat pentru a avea o imagine clara a pozitiei financiare a companiei.

WizCount va ofera mai mult decat contabilitate – un instrument de lucru financiar contabil cu toate facilitatile de care aveti nevoie!

Financial Management – este utilizata cu success de:

Meniu