Contact

WIZONE – Soft resurse umane si aplicatie pontaj

Human Resources Management

Utilizand o tehnologie moderna si oferind o interfata intuitiva, web-based, aplicatia de pontaj si HR WizOne integreaza si eficientizeaza procesele de resurse umane din cadrul organizatiei.

Daca doriti un program de salarizare si Payroll, verificati solutia software WizSalary.

Solutia software WizOne va permite sa respectati cele mai recente dispozitii legale si sa usurati munca departamentului de resurse umane.
Folosind solutia software WizOne veti gestiona mai usor:
➡️ Pontajul pentru fiecare angajat, in mod automat, cu precizie maxima si fara evidente tinute de mana;
➡️ Dosarul complet al angajatilor, primind in timp util notificari asupra expirarii unor documente sau asupra necesitatii efectuarii controlului periodic de medicina muncii;
➡️ Statusul cursurilor efectuate si al certificarilor angajatilor;
➡️ Procesul de evaluare a angajatilor;
➡️ Calculul bugetului necesar pentru resurse umane, in functie de planurile de dezvoltare si evolutia schemei de personal.

Solicita oferta    Vezi parerea clientilorBENEFICIILE aplicatiei de pontaj si resurse umane WizOne:

  • Prin implementarea unei aplicatii de pontaj si resurse umane integrate si flexibile, care acopera toate cerintele de administrare a fortei umane, timpul necesar introducerii si procesarii datelor este semnificativ redus, permitand relocarea resurselor catre partea de analiza si alte domenii strategice pentru companie.
  • Functionalitatile moderne de tip self-service, sustinute de fluxuri electronice de urmarire, aprobare, notificare eficientizeaza comunicarea intre angajat, management si departamentul de resurse umane si pot inlocui cu succes documentele tiparite, optimizand activitatea si reducand costurile.

Human Resources Management - este utilizata cu success de:

PAREREA CLIENTILOR WIZROM

Contacteaza-ne

Aveti intrebari despre solutiile noastre software?

Va rugam contactati unul dintre reprezentantii nostri: +4 021 318 0100