SISTEM ERP WIZROM:

WizPro Enterprise Resource Planning ERP

WizPro ERP este cel mai popular sistem ERP din România în rândul companiilor mari care trebuie să mențină sub control activitățile financiar-contabile, de gestiune, logistică, vânzări, productie, precum și gestiunea mijloacelor fixe. Aceasta aplicație ERP oferă integrare și automatizare pentru toate aceste elemente de bază din activitatea oricărei companii și adaugă în plus și funcțiile CRM pentru managementul relației cu clienții, management de proiect, fluidizarea activităților de mentenanță și service și planificare a producției.

Suita software propusă de Wizrom este o soluție ERP care permite lucrul de pe numeroase dispozitive: computer, laptop, telefon mobil și tabletă cu sistemele de operare Android și iOS. De asemenea, în funcție de preferințe, puteți opta pentru a descărca și instala aplicația pe dispozitiv sau accesa funcționalitățile în cloud.

Sistem WizPro ERP în numere

  • 7.000 de companii mari din toată lumea utilizează acest program ERP
  • 128.000 de persoane care lucrează zilnic cu soluții ERP preferă suita WizPro
  • 10.000 de utilizatori din România au înlocuit vechiul sistem ERP cu WizPro ERP

1 Step 1
Pentru a răspunde solicitării, avem nevoie de acordul dvs. pentru prelucrarea datelor introduse în formular:
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

6 motive pentru a alege un sistem ERP performant:

Peste 7.000 de clienti in 40 de tari

Unele dintre cele mai mari companii la nivel mondial utilizează cu încredere softul ERP oferit de Wizrom pentru coordonarea și automatizarea activităților zilnice de fluxuri de lucru, CRM și monitorizare a operațiunilor financiare și logistice. Dintre aceștia, peste 1.400 utilizează versiunea de sistem ERP cloud. De asemenea, pentru cei care caută un sistem ERP adaptat activităților economice din România, compatibilitatea programului WizPro ERP este confirmată de cei peste 10.000 de profesioniști care utilizează zilnic acest soft.

WizPro ERP a fost inclus in cel mai recent raport Gartner

Compania de consultanță Gartner din Statele Unite ale Americii publică anual raportul „Magic Quadrant” care reprezintă etalonul de calitate și performanță în domeniul tehnologiilor avansate. La elaborarea acestui raport participă numai specialiști independenți și obiectivi. Cel mai recent raport Gartner include WizPro ERP între cele mai relevante și performante soluții ERP la nivel mondial.

O suita ERP ideala pentru industriile de productie, distributie si servicii

Industriile de categorie grea, cu numeroase operațiuni de producție, logistice și financiare au nevoie de platforme robuste, cum ar fi ERP distribuție, ERP producție, ERP producție pentru desfășurarea activității în cele mai bune condiții de monitorizare și automatizare – un exemplu fiind industria auto. Sistemul ERP WizPro combină toate aceste funcții și module într-un soft cu o interfață intuitivă, capabil de generarea de prezentări grafice și rapoarte de care are nevoie orice manager de departament sau director general.

Instalare pe computer sau accesare în cloud

Un soft versatil, accesibil și sub formă de program care se instalează pe computer (On Premise) și ca SaaS (software as service) în cloud, WizPro ERP România este soluția adecvată pentru orice companie, oricare ar fi politicile manageriale privind accesul la programe computerizate. Astfel, puteți beneficia atât de siguranța maximă a datelor sensibile încărcate în sistem, cât și de flexibilitatea lucrului din orice locație, inclusiv cu echipe formate din angajați care lucrează de la distanță.

Interfata adaptata pentru utilizare pe diferite dispozitive: laptop, telefon, tableta

Un sistem ERP modern, cum este WizPro ERP, poate fi utilizat de pe orice dispozitiv conectat la internet. Această suită de soluții ERP funcționează cu aceeași viteză și precizie pe computer desktop, laptop, telefon mobil sau tabletă și vă permite să accesați datele rapid și eficient din orice loc, la orice moment. Acesta este un beneficiu major pentru managerii ocupați, care sunt nevoiți să călătorească frecvent în interes de afaceri.

Dezvoltare si imbunatatire continua

Tehnologiile moderne evoluează de la o zi la alta. Un sistem ERP performant are nevoie de actualizări, îmbunătățiri, iar acestea se pot realiza în cadrul unei platforme dedicate pentru dezvoltatori. WizPro ERP este un sistem viu, cu numeroși dezvoltatori activi care se străduiesc să aducă noi funcționalități, interfețe mai prietenoase și o mai mare capacitate de analizare și procesare a datelor.

Module sistem ERP WIZPRO

Modulul financiar al WizPro este un sistem complet si cuprinzator, avand la baza o tehnologie avansata, capabil sa opereze tranzactiile financiare zilnice intr-un mod rapid si eficient. El poate administra simultan datele financiare pentru mai multe companii si poate crea conexiuni intre acestea (rapoarte consolidate).

Sistemul ofera un spectru larg de rapoarte de bilant contabil, cont de profit si pierderi si balante de verificare, care pot fi generate fie dupa data tranzactiei, fie dupa data documentului.

Generatorul de rapoarte financiare asigura capacitatea de a proiecta si obtine situatii contabile personalizate, cu o varietate de structuri, criterii si metode de sortare determinate de utilizator.

Beneficiile unui sistem ERP avansat:

Pentru activități de distribuție: un program ERP distribuție este ușor de utilizat pentru coordonarea activității departamentelor de vânzări, contabilitate și logistică prin acces comun la conturile clienților și operare de modificări în timp real.

Pentru companiile de producție: gestiune a stocurilor, automatizarea fluxurilor de lucru și corelarea activității de producție cu comenzile plasate de clienți în aceeași platformă de soft ERP producție.

Pentru industria serviciilor: departamentele de service, asistență clienți, vânzări și contabilitate pot verifica în orice moment situația conturilor clienților în interfața de sistem ERP servicii și pot recomanda servicii conexe relevante pentru fiecare client în parte.

Enterprise Resource Planning ERP – este utilizata cu success de:

Meniu