5 motive pentru a opta pentru utilizarea sistemului ERP WizPro ERP in cloud

shutterstock 539724085 e1538488514220

O solutie ERP software performanta va ajuta sa cresteti productivitatea companiei si sa aveti un control deplin asupra operatiunilor zilnice. Insa stiati ca puteti avea beneficii suplimentare prin simpla tranzitie de la implementarea aplicatiei ERP WizPro ERP on premise la utilizarea in cloud?

Principiile utilizarii aplicatiei ERP software in cloud?
In mod formal, acest tip de implementare a unei aplicatii ERP se numeste software as a service (SaaS). In loc sa cumparati un DVD cu kit-ul de instalare si licenta de utilizator, veti cumpara accesul la toate functionalitatile si spatiul de stocare pentru baza de date a companiei, fara a fi necesara instalarea programului pe computerele din compania dumneavoastra.

Practic, toti utilizatorii care au drept de acces pot lucra cu sistemul ERP WizPro ERP din orice loc si de pe orice dispozitiv (desktop, laptop, telefon mobil sau tableta). De altfel, dezvoltarea de solutii software de business in cloud a aparut ca raspuns la mobilitatea sporita a angajatilor.

De ce sa optati pentru o implementare ERP software in cloud?
Listarea tuturor beneficiilor utilizarii variantei SaaS a WizPro ERP ar face obiectul unui material foarte lung si complex. Pentru acest articol, echipa Wizrom Software care dezvolta solutia ERP software WizPro ERP a ales sa se concentreze pe cele mai relevante beneficii pentru orice manager: economiile de timp si bani.

[accordion title=”1. Implementare rapida, fara intreruperea activitatii” is_open=”yes”]
Tineti minte cat de complexa a fost ultima implementare a unui nou soft de business? Echipa IT a lucrat toata ziua pentru a instala programul si introduce licentele, in timp ce restul angajatilor au lucrat cu intreruperi si cu o eficienta scazuta.

Accesarea aplicatiei ERP in cloud? WizPro ERP in cloud este rapida, fara a necesita instalarea. Fiecare angajat care lucreaza cu acest program primeste link-ul de acces, numele de utilizator, parola si instructiunile de utilizare. Asta este tot![/accordion]

[accordion title=”2. Nu mai trebuie sa investiti in echipamente IT si solutii antivirus” is_open=”no”]
Utilizarea unui ERP software instalat on-premise implica investitii financiare dincolo de pretul licentei. Trebuie sa cumparati computere moderne, cu o configuratie compatibila cu cerintele pentru rularea softului. Aceste computere trebuie sa aiba sisteme de operare actualizate precum si solutii antivirus si antispam care sa protejeze datele companiei de accesul neautorizat si hackeri.

Optand pentru o aplicatie ERP in cloud, necesitatea acestor investitii dispare. Solutiile de stocare in cloud sunt protejate cu cele mai avansate sisteme de securitate cibernetica si va ofera spatiu de stocare suficient pentru baza de date utilizata de WizPro ERP. Tot ce aveti nevoie este un dispozitiv conectat la internet – fara cerinte specifice privind capacitatea de procesare si stocare.[/accordion]

[accordion title=”3. Actualizare si upgrade programate pentru perioade de activitate redusa” is_open=”no”]
Un pachet de actualizare a softului de business poate avea sute de MB si intrerupe utilizarea softului pana cand se instaleaza. Daca aceste actualizari au loc intr-o perioada de activitate intensa a companiei, puteti suferi pierderi semnificative.

Programul ERP WizPro ERP cu stocare in cloud are actualizarile programate pentru perioadele cu activitate redusa – de obicei in timpul noptii – pentru ca echipa dumneavoastra sa aiba acces tot timpul la soft si sa poata programa si monitoriza fluxurile de lucru.[/accordion]

[accordion title=”4. O amortizare mai rapida a investitiei” is_open=”no”]
Implementarea rapida a WizPro ERP in cloud si tranzitia usoara de la vechiul soft ERP va ajuta sa economisiti timp, dar si sa amortizati investitia intr-o perioada de timp mai scurta.

Un studiu realizat de compania de cercetare Nucleus Research (citat de Oracle) a stabilit ca o solutie software in cloud se amortizeaza de 2,1 ori mai repede decat un soft instalat on-premise.[/accordion]

[accordion title=”5. Mai putine active fixe” is_open=”no”]
Deprecierea activelor fixe reprezinta una dintre modurile mai putin evidente prin care companiile sufera pierderi. Cu cat detineti mai multe active fixe, cu atat aceasta pierdere va fi mai mare – si aceasta include si timpul alocat de departamentul de contabilitate pentru calculul deprecierii.

Dispozitivele optice (CD, DVD) de instalare, computerele si serverele utilizate pentru a instala un soft de business reprezinta active fixe care se depreciaza. Dupa tranzitia catre ERP software WizPro ERP in cloud, nu mai este nevoie sa detineti toate aceste active fixe si, prin urmare, sa fiti nevoit sa le calculati deprecierea.[/accordion]

Echipa Wizrom Software va sprijina cu consiliere si asistenta pe intregul proces de tranzitie de la softul ERP pe care il folositi in prezent la WizPro ERP in cloud.