WizPro Pagina principala

Sistem ERP Romania

Soluție de planificare a resurselor:

WizPro Enterprise Resource Planning ERP

WizPro este cel mai popular program ERP din România în rândul companiilor mari care trebuie să mențină sub control activitățile financiar-contabile, de gestiune, logistică, vânzări, productie, precum și gestiunea mijloacelor fixe. Aplicația software oferă integrare și automatizare pentru toate aceste elemente de bază din activitatea oricărei companii și adaugă în plus și funcțiile CRM pentru managementul relației cu clienții, management de proiect, fluidizarea activităților de mentenanță și service și planificare a producției.

WizPro permite lucrul de pe numeroase dispozitive: computer, laptop, telefon mobil și tabletă cu sistemele de operare Android și iOS. De asemenea, în funcție de preferințe, puteți opta pentru a descărca și instala aplicația pe dispozitiv sau accesa funcționalitățile în cloud.

Soluția WizPro ERP în numere

  • 7.000 de companii mari din toată lumea utilizează suita WizPro
  • 128.000 de persoane lucrează zilnic cu aplicația noastră
  • 10.000 de utilizatori din România au înlocuit vechiul ERP cu WizPro

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

6 motive pentru a alege un ERP performant:

Peste 7.000 de clienti in 40 de tari

Unele dintre cele mai mari companii la nivel mondial utilizează cu încredere WizPro ERP pentru coordonarea și automatizarea activităților zilnice de fluxuri de lucru, CRM și monitorizare a operațiunilor financiare și logistice. Dintre aceștia, peste 1.400 utilizează versiunea de cloud. De asemenea, pentru cei care caută un ERP adaptat activităților economice din România, compatibilitatea programului WizPro este confirmată de cei peste 10.000 de profesioniști care utilizează zilnic acest soft.

WizPro ERP a fost inclus in cel mai recent raport Gartner

Compania de consultanță Gartner din Statele Unite ale Americii publică anual raportul „Magic Quadrant” care reprezintă etalonul de calitate și performanță în domeniul tehnologiilor avansate. La elaborarea acestui raport participă numai specialiști independenți și obiectivi. Cel mai recent raport Gartner include WizPro ERP între cele mai relevante și performante soluții la nivel mondial.

Un soft ERP ideal pentru industriile de productie, distributie si servicii

Industriile de categorie grea, cu numeroase operațiuni de producție, logistice și financiare au nevoie de platforme robuste pentru desfășurarea activității în cele mai bune condiții de monitorizare și automatizare – un exemplu fiind industria auto. WizPro combină toate aceste funcții și module într-un soft cu o interfață intuitivă, capabil de generarea de prezentări grafice și rapoarte de care are nevoie orice manager de departament sau director general.

Instalare pe computer sau accesare în cloud

Un soft versatil, accesibil și sub formă de program care se instalează pe computer (On Premise) și ca SaaS (software as service) în cloud, WizPro ERP este soluția adecvată pentru orice companie, oricare ar fi politicile manageriale privind accesul la programe computerizate. Astfel, puteți beneficia atât de siguranța maximă a datelor sensibile încărcate în sistem, cât și de flexibilitatea lucrului din orice locație, inclusiv cu echipe formate din angajați care lucrează de la distanță.

Interfata adaptata pentru utilizare pe diferite dispozitive: laptop, telefon, tableta

Sistemul WizPro poate fi utilizat de pe orice dispozitiv conectat la internet. Această suită funcționează cu aceeași viteză și precizie pe computer desktop, laptop, telefon mobil sau tabletă și vă permite să accesați datele rapid și eficient din orice loc, la orice moment. Acesta este un beneficiu major pentru managerii ocupați, care sunt nevoiți să călătorească frecvent în interes de afaceri.

Dezvoltare si imbunatatire continua

Tehnologiile moderne evoluează de la o zi la alta. O soluție performantă are nevoie de actualizări, îmbunătățiri, iar acestea se pot realiza în cadrul unei platforme dedicate pentru dezvoltatori. WizPro ERP este un sistem viu, cu numeroși dezvoltatori activi care se străduiesc să aducă noi funcționalități, interfețe mai prietenoase și o mai mare capacitate de analizare și procesare a datelor.

Module WIZPRO

Modulul financiar al WizPro este un sistem complet si cuprinzator, avand la baza o tehnologie avansata, capabil sa opereze tranzactiile financiare zilnice intr-un mod rapid si eficient. El poate administra simultan datele financiare pentru mai multe companii si poate crea conexiuni intre acestea (rapoarte consolidate).

Sistemul ofera un spectru larg de rapoarte, balante de verificare, Profit&Loss, BalanceSheet, care pot fi generate fie dupa data tranzactiei, fie dupa data documentului.

Generatorul de rapoarte financiare asigura capacitatea de a proiecta si obtine situatii contabile personalizate, cu o varietate de structuri, criterii si metode de sortare determinate de utilizator.

modul01 financiar

Beneficiile unei soluții avansate de ERP

Pentru activități de distribuție: este ușor de utilizat pentru coordonarea activității departamentelor de vânzări, contabilitate și logistică prin acces comun la conturile clienților și operare de modificări în timp real.

Pentru companiile de producție: gestiune a stocurilor, automatizarea fluxurilor de lucru și corelarea activității de producție cu comenzile plasate de clienți în aceeași platformă .

Pentru industria serviciilor: departamentele de service, asistență clienți, vânzări și contabilitate pot verifica în orice moment situația conturilor clienților în interfața ERP și pot recomanda servicii conexe relevante pentru fiecare client în parte.

WizPro ERP – este utilizat cu success de:

Meniu