WizPro Pagina principala

Sistem ERP Romania

Solu╚Ťie de planificare a resurselor:

WizPro Enterprise Resource Planning ERP

WizPro este cel mai popular program ERP din Rom├ónia ├«n r├óndul companiilor mari care trebuie s─â men╚Ťin─â sub control activit─â╚Ťile financiar-contabile, de gestiune, logistic─â, v├ónz─âri, productie, precum ╚Öi gestiunea mijloacelor fixe. Aplica╚Ťia software ofer─â integrare ╚Öi automatizare pentru toate aceste elemente de baz─â din activitatea oric─ârei companii ╚Öi adaug─â ├«n plus ╚Öi func╚Ťiile CRM pentru managementul rela╚Ťiei cu clien╚Ťii, management de proiect, fluidizarea activit─â╚Ťilor de mentenan╚Ť─â ╚Öi service ╚Öi planificare a produc╚Ťiei.

WizPro permite lucrul de pe numeroase dispozitive: computer, laptop, telefon mobil ╚Öi tablet─â cu sistemele de operare Android ╚Öi iOS. De asemenea, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťe, pute╚Ťi opta pentru a desc─ârca ╚Öi instala aplica╚Ťia pe dispozitiv sau accesa func╚Ťionalit─â╚Ťile ├«n cloud.

Solu╚Ťia WizPro ERP ├«n numere

  • 7.000 de companii mari din toat─â lumea utilizeaz─â suita WizPro
  • 128.000 de persoane lucreaz─â zilnic cu aplica╚Ťia noastr─â
  • 10.000 de utilizatori din Rom├ónia au ├«nlocuit vechiul ERP cu WizPro

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

6 motive pentru a alege un ERP performant:

Peste 7.000 de clienti in 40 de tari

Unele dintre cele mai mari companii la nivel mondial utilizeaz─â cu ├«ncredere WizPro ERP pentru coordonarea ╚Öi automatizarea activit─â╚Ťilor zilnice de fluxuri de lucru, CRM ╚Öi monitorizare a opera╚Ťiunilor financiare ╚Öi logistice. Dintre ace╚Ötia, peste 1.400 utilizeaz─â versiunea de cloud. De asemenea, pentru cei care caut─â un ERP adaptat activit─â╚Ťilor economice din Rom├ónia, compatibilitatea programului WizPro este confirmat─â de cei peste 10.000 de profesioni╚Öti care utilizeaz─â zilnic acest soft.

WizPro ERP a fost inclus in cel mai recent raport Gartner

Compania de consultan╚Ť─â Gartner din Statele Unite ale Americii public─â anual raportul ÔÇ×Magic QuadrantÔÇŁ care reprezint─â etalonul de calitate ╚Öi performan╚Ť─â ├«n domeniul tehnologiilor avansate. La elaborarea acestui raport particip─â numai speciali╚Öti independen╚Ťi ╚Öi obiectivi. Cel mai recent raport Gartner include WizPro ERP ├«ntre cele mai relevante ╚Öi performante solu╚Ťii la nivel mondial.

Un soft ERP ideal pentru industriile de productie, distributie si servicii

Industriile de categorie grea, cu numeroase opera╚Ťiuni de produc╚Ťie, logistice ╚Öi financiare au nevoie de platforme robuste pentru desf─â╚Öurarea activit─â╚Ťii ├«n cele mai bune condi╚Ťii de monitorizare ╚Öi automatizare ÔÇô un exemplu fiind industria auto. WizPro combin─â toate aceste func╚Ťii ╚Öi module ├«ntr-un soft cu o interfa╚Ť─â intuitiv─â, capabil de generarea de prezent─âri grafice ╚Öi rapoarte de care are nevoie orice manager de departament sau director general.

Instalare pe computer sau accesare în cloud

Un soft versatil, accesibil ╚Öi sub form─â de program care se instaleaz─â pe computer (On Premise) ╚Öi ca SaaS (software as service) ├«n cloud, WizPro ERP este solu╚Ťia adecvat─â pentru orice companie, oricare ar fi politicile manageriale privind accesul la programe computerizate. Astfel, pute╚Ťi beneficia at├ót de siguran╚Ťa maxim─â a datelor sensibile ├«nc─ârcate ├«n sistem, c├ót ╚Öi de flexibilitatea lucrului din orice loca╚Ťie, inclusiv cu echipe formate din angaja╚Ťi care lucreaz─â de la distan╚Ť─â.

Interfata adaptata pentru utilizare pe diferite dispozitive: laptop, telefon, tableta

Sistemul WizPro poate fi utilizat de pe orice dispozitiv conectat la internet. Aceast─â suit─â func╚Ťioneaz─â cu aceea╚Öi vitez─â ╚Öi precizie pe computer desktop, laptop, telefon mobil sau tablet─â ╚Öi v─â permite s─â accesa╚Ťi datele rapid ╚Öi eficient din orice loc, la orice moment. Acesta este un beneficiu major pentru managerii ocupa╚Ťi, care sunt nevoi╚Ťi s─â c─âl─âtoreasc─â frecvent ├«n interes de afaceri.

Dezvoltare si imbunatatire continua

Tehnologiile moderne evolueaz─â de la o zi la alta. O solu╚Ťie performant─â are nevoie de actualiz─âri, ├«mbun─ât─â╚Ťiri, iar acestea se pot realiza ├«n cadrul unei platforme dedicate pentru dezvoltatori. WizPro ERP este un sistem viu, cu numero╚Öi dezvoltatori activi care se str─âduiesc s─â aduc─â noi func╚Ťionalit─â╚Ťi, interfe╚Ťe mai prietenoase ╚Öi o mai mare capacitate de analizare ╚Öi procesare a datelor.

Module WIZPRO

Modulul financiar al WizPro este un sistem complet si cuprinzator, avand la baza o tehnologie avansata, capabil sa opereze tranzactiile financiare zilnice intr-un mod rapid si eficient. El poate administra simultan datele financiare pentru mai multe companii si poate crea conexiuni intre acestea (rapoarte consolidate).

Sistemul ofera un spectru larg de rapoarte, balante de verificare, Profit&Loss, BalanceSheet, care pot fi generate fie dupa data tranzactiei, fie dupa data documentului.

Generatorul de rapoarte financiare asigura capacitatea de a proiecta si obtine situatii contabile personalizate, cu o varietate de structuri, criterii si metode de sortare determinate de utilizator.

modul01 financiar

Modulul pentru achizitii al WizPro se afla in legatura cu modulele pentru Gestiunea Stocurilor, Financiar. Aceasta legatura permite managerului de achizitii sa vizualizeze comenzile de vanzare si /sau de cererea de produse finite, care constituie baza procesului de achizitie. Ulterior in cadrul acestui proces, se va putea efectua inregistrarea receptiei materialelor in gestiune in baza comenzilor de cumparare (reducand astfel balanta de comenzi) si, in final, se va putea verifica daca acele cantitati prezentate detaliat in cuprinsul facturii vanzatorului corespund cantitatilor receptionate.

modul02 aprovizionare
modul02 aprovizionare2

Modulul de gestiunea stocurilor permite exercitarea unui control strict si o urmarire detaliata a stocului la toate nivelurile. Modulul vine in sprijinul administrarii materiilor prime si al produselor finite; administrarii depozitelor si containerelor, atat in interiorul cat si in exteriorul companiei (inclusiv controlarea fluxului de materii prime, materiale si al produselor fabricate, la si de la subcontractor); precum si urmarirea integrala a stocurilor, de la momentul receptiei in depozit. Elementele de asigurare a calitatii includ inregistrari ale rezutatelor testelor de laborator, precum si o analiza complexa a stocurilor.

modul03 stocuri

Acest modul gestioneaza intregul proces de vanzari, de la inserarea unei cotatii de pret, la trimiterea si urmarirea unei oferte, pana la rapoarte complexe si previziuni de vanzari. Exista o legatura stransa intre modulul pentru Vanzari si modulele adiacente. Un agent de vanzari poate verifica disponibilitatea unui produs sau verifica stadiul unei comenzi. In plus, planificarea achizitiilor este executata pe baza comenzilor de vanzare.

modul04 vanzari

WizPro administreaza clienti potentiali in cursul etapei de marketing sau anterioare vanzarii. Aceasta inlatura necesitatea de a deschide conturi de clienti in modulul Financiar si pastreaza informatii despre clienti din afara pana cand relatia cu acestia inainteaza la etapa de vanzare (adica este inregistrata o comanda). Desi clientii potentiali si clientii obisnuiti sunt considerati entitati separate, datele despre acestia sunt administrate in aceeasi baza de clienti. Aceasta permite o intretinere facila si posibilitatea de a obtine informatii despre toti clientii.

modul05 marketing

WizPro asigura diverse grade de control asupra productiei, dintre care puteti alege in functie de necesitatile activitatii specifice:
ÔÇô Productie fara planificarea sistemului: Comenzile de productie se deschid manual iar eliberarea materiilor prime si a materialelor se va face pe baza cantitatilor prevazute in comenzile de productie si in structura produsului (reteta).
ÔÇô MRP (planificarea necesarului de materiale): Comenzile de productie si planificarea sunt realizate automat, independent de capacitatea de productie.

Metodele de mai sus asigura controlarea stricta a activitatilor aflate in curs (inclusiv comenzile manuale de productie si reconditionare), permitandu-va sa urmariti diversele etape ale productiei. Mai mult, va permit ca, la planificarea productiei si a necesarului de materiale, sa luati in considerare productia in curs de executie.

modul06 productie

Modulul WizPro pentru controlul productiei ofera mijloacele de administrare a a intregului proces de productie: introducerea comenzilor de productie, eliberarea de materiale catre gestiune productie, raportarea operatiilor finalizate si mentinerea gestiunii in productie (in curs de executie).

Modulul poate fi utilizat in conexiune cu planificarea productiei si/sau planificarea necesarului de materiale (MRP), sau independent de acestea. Atunci cand este utilizat separat, comenzile de productie sunt emise manual. Totusi, pentru aceste comenzi de productie, administrarea materialelor estimate pot fi efectuata automat, iar eliberarea materialelor va tine cont de cele mai potrivite depozite si loturi de materiale pentru cazul respectiv. Mai mult, sistemul va afisa stocul disponibil al respectivului material dintr-un anumit depozit si lot.

WizPro permite gestionarea si documentarea pentru testarea bunurilor primite in inventar, testarea bunurilor produse/fabricate, mostre sau prelungirea datelor de expirare pentru produsele aflate in stoc.
Modulul de Asigurarea Calitatii permite definirea codurilor de defectiune, a metodelor de analiza utilizate, analizele intreprinse, impreuna cu rezultatele posibile (in valoare absoluta sau ca interval admisibil), precum si a starilor si magaziilor implicite de testare si esantionare a produselor.

Rapoartele OLAP reprezinta un instrument puternic de analiza a datelor cheie, disponibil in WizPro pentru majoritatea modulelor instalate. Prin intermediul unor butoane usor accesibile din partea de sus a ecranului pot fi selectate perioada, modul de afisare a datelor, etc. Toate valorile subliniate cu albastru din rapoartele de tip OLAP va permit sa utilizati optiunea drill-down pentru analize de profunzime, putand merge ÔÇô de exemplu ÔÇô pana la nivelul unei facturi sau a articolelor de pe acea factura.
Tehnologia OLAP (on-line analytical processing) este ea insasi una performanta, si presupune pregatirea unui set de date intr-o structura specifica, grupata dupa anumite criterii prestabilite, care in final pot fi interogate dupa oricare dintre dimensiunile prestabilite, raportul desfasurandu-se de la nivelul general, total, pana la nivel de tranzactie din sistem care este inclusa in suma agregata afisata in raport.
Fiecare modul al sistemului beneficiaza de unul sau mai multe rapoarte OLAP incluse in acest modul optional specific, de raportare manageriala, astfel incat managementul companiei sa aiba la dispozitie un instrument de lucru usor de utilizat si care asigura o imagine completa asupra tuturor domeniilor de business.

modul09 rapoarte
modul09 rapoarte1

Modulul de Service si mentenanta din WizPro va ajuta in asigurarea unui service activ si eficient. In mod specific, acest modul va permite:

  • Sa intretineti un catalog separat pentru articole cu numere de serie si sa specificati pentru articolele respective date legate de service (de exemplu, cost proportional, durata planificata, data urmatorului service)
  • Sa tineti evidenta solicitarilor de service pentru intretinerea periodica si depanarea de articole (inseriate sau nu)
  • Sa intretineti contracte de service
  • Analiza calitatii serviciilor oferite clientilor.
modul10 service

Modulul Managementul proiectelor ofera o abordare cuprinzatoare si detaliata a proiectelor. Il puteti folosi pentru a planifica un proiect, a calcula costurile planificate, a raporta manopera si materialele pe activitate din proiect, a calcula costurile reale, a inregistra plati, a elibera facturi, a obtine rapoarte si altele.

modul11 management

Modulul WizPro WMS ofera functionalitati avansate pentru planificarea si monitorizarea tuturor aspectelor conexe administrarii depozitelor. Principalul avantaj al modulului WizPro WMS il reprezinta completa integrare cu celelalte module ale sistemului, toate datele fiind actualizate in timp real.
Modulul sustine cele trei operatiuni de baza, necesare in managementul depozitului ÔÇô ÔÇťpickingÔÇŁ, relocare, depozitare. De asemenea, se pot planifica alte activitati curente, precum pregatirea livrarilor, retururi, transferuri intre depozite, reaprovizionare.
Pentru fiecare operatiune inregistrata in sistem, sunt deschise automat documentele specifice (Aviz de expeditie, Factura de vanzare, etc.)
Modulul WMS permite interfatarea cu sisteme de colectare automata a datelor (ADC ÔÇô Automated Data Collection) si lucreaza cu dispozitive mobile si alte instrumente de culegere a informatiilor.
In sistem sunt integrate o multitudine de optiuni de analiza, inclusiv generatoare de rapoarte care pot fi utilizate, de exemplu, pentru a compara datele planificate cu performantele realizate efectiv.

modul12 wms

WizPro Scan este o solutie integrata in WizPro care asigura o eficienta sporita in scanarea si atasarea documentelor in sistem, precum si regasirea lor rapida printr-o procedura securizata.
Prin intermediul platformei, ce poate fi accesata direct din ecranele relevante din WizPro (clienti, furnizori, facturi, comenzi, produse, etc.), se permite scanarea documentelor precum si a e-mail-urilor si fisierelor atasate. Scanarea se realizeaza in mod automat de la scanner sau din e-mail la forma de documente atasate din WizPro impreuna cu setarea automata a numelui si locatiei fisierului.
Implementarea Modulului WizPro Scan este rapida, instalarea si cursurile de pregatire desfasurandu-se pe parcursul unei singure zile si va oferi beneficii precum:
ÔÇó Cresterea eficientei, permitand scanarea unui document in doar 5 secunde, inclusiv numele si locatia de pe serverul de fisiere;
ÔÇó Accesarea rapida a documentelor scanate de catre toti utilizatorii WizPro, in conformitate cu drepturile atribuite;
ÔÇó Un timp mai scurt de raspuns al sistemului, generand economii semnificative;
ÔÇó O gestionare ordonata si eficienta a arhivei documentelor scanate.

WizPro Scan este parte din aplicatia WizPro, o solutie completa pentru managementul afacerii, putand fi instalat in orice mediu in care ruleaza WizPro, indiferent de modul in care este implementat.

Modulul SCM al WizPro ofera utilizatorilor un set complet de instrumente care integreaza managementul lantului de aprovizionare in intreaga organizatie, permitand astfel reducerea costurilor totale asociate cu servicii si bunuri de aprovizionare. (supply goods).
Satisfaceti nevoile clientilor vostri prin eficientizarea proceselor organizatiei si prin reducerea orelor de livrare. De la achizitionare si gestionare de inventar la control al calitatii si productiei, totul se poate face in WizPro.

modul14 scm

Beneficiile unei solu╚Ťii avansate de ERP

Pentru activit─â╚Ťi de distribu╚Ťie: este u╚Öor de utilizat pentru coordonarea activit─â╚Ťii departamentelor de v├ónz─âri, contabilitate ╚Öi logistic─â prin acces comun la conturile clien╚Ťilor ╚Öi operare de modific─âri ├«n timp real.

Pentru companiile de produc╚Ťie: gestiune a stocurilor, automatizarea fluxurilor de lucru ╚Öi corelarea activit─â╚Ťii de produc╚Ťie cu comenzile plasate de clien╚Ťi ├«n aceea╚Öi platform─â .

Pentru industria serviciilor: departamentele de service, asisten╚Ť─â clien╚Ťi, v├ónz─âri ╚Öi contabilitate pot verifica ├«n orice moment situa╚Ťia conturilor clien╚Ťilor ├«n interfa╚Ťa ERP ╚Öi pot recomanda servicii conexe relevante pentru fiecare client ├«n parte.

WizPro ERP – este utilizat cu success de: