ASKI Self-Order

Aplicatie Automatizare Vanzari

Aplicatie Agenti Vanzari

Aplicația ASKI Self-Order este o soluție extrem de practică și facilă pentru a susține dinamica vânzărilor în această perioadă pentru a proteja sănătatea forței de vânzări. În termeni simpli, ASKI Self-Order este o aplicatie mobila pe care, cu sprijinul echipei Wizrom, companiile de distribuție o pot pune la dispoziția clienților săi pentru ca aceștia să își poată gestiona singuri, de la distanță, oricând și de oriunde, comenzile și toate detaliile contului de client.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Download

orizontalApple 1
orizontalGoogle 1 1

ASKI Self-Order are la dispoziție mai multe functionalități. Aplicația poate fi instalată foarte ușor de clienți pe orice dispozitiv mobil (smartphone sau tabletă) de pe magazinele specifice de aplicații, Google Play sau Apple Store. Furnizorii, de cealaltă parte, au avantajul că pot reduce presiunea asupra agenților de vânzări, iar în perioade normale de activitate, le eliberează acestora timp pentru activități cu valoare adăugată (scouting de noi clienți, activități de merchandising etc). Implementarea ASKI Self-Order se face ușor, 100% de la distanță, iar dacă aveți deja implementată soluția ASKI SFA, durează, în medie, doar 2 săptămâni până când devine operațională complet.

5Fruits

Clienții (magazine, supermarketuri și hypermarketuri, distribuitori regionali) pot plasa comenzile oricând doresc sau au nevoie, nemaifiind nevoiți să aștepte un moment liber al vânzătorului pentru confirmarea acestora.

12 PreviousOrders

Clienții au acces, din platforma aplicației, la toate detaliile referitoare la istoricul lor de cumpărare, dar și la gama de produse de care sunt interesați, la propria politica comerciala.

4CategoriesSupplier

Aplicația poate, de asemenea, să includă promoții temporare dedicate doar anumitor clienți, servind astfel și ca instrument de promovare

9OrderPlaced

Aplicația asigură trasabilitatea clară a comenzii, fâcând-o mai ușor de urmărit pentru ambele părți. ASKI Self-Order are o interfață grafică intuitivă foarte ușor de utilizat, fără training anterior

8OrderConfirmation
10Invoices
7Cart
1Suplier
Meniu