Soluții ERP, HR, SFA, WMS, TMS, BI pentru succesul afacerii tale

Cu ajutorul unei echipe de specialiști locali, dar și cu sprijinul partenerilor noștri internaționali, Wizrom România își dezvoltă permanent portofoliul de soluții potrivite business-ului dumneavoastră.

Îți oferim unele dintre cele mai avansate soluții software de planificare și eficientizare
a resurselor unei întreprinderi: ERP, HR, SFA, WMS, TMS, BI.

Află mai multe despre noi

Echipa Wizrom

DAVIDAI

ZOHARA DAVIDAI

Chairman

Absolventă a institutului Technion-Machon Technologi Le’ Israel, secția de inginerie civilă (1979), și deținatoare a unui titlu MBA (Universitatea din Tel-Aviv), Zohara a acumulat o experiență complexă de management, atât în proiecte de mare anvergură (rețele de drumuri și transport public, unele cu Banca Mondială), cât și într-o afacere de familie (producție și distribuție în domeniul modei). Bazându-se pe intuiție și dovedind o viziune clară asupra viitorului sistemelor informaționale, Zohara identifică un teritoriu fertil în România anilor 1990, unde se mută imediat după Revoluție și inființează Wizrom, facând un pionierat de succes.

BODOMOIU

ADRIAN BODOMOIU

Managing Director

Începe colaborarea cu Wizrom încă de pe băncile Facultății de Fizica, Universitatea București, pe care o termină în 1995. Între 1998 si 2007 este Director Executiv, pentru ca apoi să ocupe poziția actuală. În 2004 face parte din echipa Wizrom ai carei membri au primit certificatul cursului ”Winning concept” de la TMUROT (Innovative Talent and Performance Solution), Israel, iar în 2008 devine MBA.

APFELBAUM

ZEMY APFELBAUM

Managing Director

În 1997 este licențiat al Facultății de Matematică, Universitatea București. Începe colaborarea cu Wizrom încă din 1996, unde urcă treptele ierarhice de la pozițiile de Consultant și Director de Implementare până la cea de azi. Între 2003-2004 Își dezvoltă abilitățile în cadrul TMUROT (Innovative Talent and Performance Solution), Israel, pentru ca în 2008 să urce la nivelul de MBA.

Wizrom în cifre

100
implementari
3100
utilizatori zilnici
1
ani de experiență
1
țări

Misiune, Viziune, Valori

Misiune

Obiectivul nostru este să susținem dezvoltarea business-urilor clienților noștri printr-o ofertă integrată, personalizată de servicii de consultanță specializată și soluții software cu valoare adăugată dovedită.

Viziune

Ne propunem să contribuim la succesul business-ului românesc, deschizând calea companiilor locale către transformarea digitală.

Valori

  1. Excelență – echipa noastră de profesioniști face toate eforturile pentru a se asigura că soluțiile și proiectele realizate se ridică la cele mai înalte standarde din industrie
  2. Eficiență – combinăm experiența echipei noastre de consultanți, analiști și integratori cu flexibilitatea soluțiilor noastre pentru a livra constant cele mai eficiente rezultate
  3. Colaborare – construim alături de clienții noștri detaliile fiecărei implementări în parte, asigurându-ne că fiecare soluție livrată răspunde concret nevoilor identificate

Parteneri

Parteneri de afaceri

partner priority software

Priority Software

Priority Software (anterior cunoscuta ca Eshbel Technologies) a fost infiintata in 1986 cu misiunea declarata de a transforma solutiile ERP intr-un instrument prietenos, complet integrat, cu functionalitati complexe. Astazi, peste 7,000 de companii din 40 de tari, din cele mai variate domenii de activitate, utilizeaza WizPro pentru a-si administra si dezvolta afacerea.
http://www.priority-software.com
partner wizsoft

WizSoft

Cu o activitate concentrata asupra dezvoltarii de software in baza unor algoritmi matematici, WizSoft are in prezent o baza de clienti de peste 35,000.
http://www.wizsoft.com
partner pocket link

Pocket Link

Utilizand cele mai avansate tehnologii, Pocket Link ofera o abordare inovativa pentru optimizarea activitatii fortei de vanzari, aducand beneficii rapide companiilor ce implementeaza solutia ASKI.
http://www.askisfa.com
Omnitracs logo reseller 2021

Omnitracs

ROADNET by Omnitracs – Transportation Management Solutions – TMS Roadnet Transportation Suite, the solution with the fastest ROI, ensures the optimal transportation routes planning, facilitates turning the deliveries into dynamic routes and real-time tracking of the fleet vs. the set routes. It  also offers a strategic planning of the logistic activities and Sales Territories avoiding manual estimations and…
https://www.omnitracs.com/
partner panorama

Panorama Software

Oferind un pachet cuprinzator de solutii BI, ce inglobeaza cele mai inovatoare tehnologii, inclusiv elemente de social, Panorama sustine clienti din variate domenii de activitate, mentinand o retea activa de peste 300 de parteneri.
http://www.panorama.com

Parteneri de tehnologie

partner hp

HP

Operand la nivel global in peste 170 de tari, HP ofera un portofoliu complet de produse, servicii si tehnologie, ce se adreseaza problemelor specifice ale clientilor.
http://www.hp.com
partner ibm

IBM

Inovatia, diversitatea si aria larga de acoperire – hardware, software, servicii, cercetare, finantare si tehnologie – diferentiaza in mod unic IBM de celelalte companii din industria IT.
http://www.ibm.com
partner microsoft

Microsoft

Colaborarea inceputa prin promovarea solutiei WizCount pe platforme SQL a fost consolidata prin dobandirea statutului de Gold Certified Partner pe segmentul ISV/ Software Solutions.
http://www.microsoft.com
partner orange

Orange

Orange este unul dintre liderii mondiali in servicii de telecomunicatii, furnizand servicii de comunicatii mobile, Internet si televiziune celor peste 183 milioane de clienti de pe 5 continente.
http://www.orange.ro
partner python

Python Systems

Pornind de la intelegerea necesitatilor clientilor si tendintelor generale ale pietei IT actuale, Python ofera solutii hardware complexe, personalizate conform necesitatilor.
http://www.python.ro

Parteneri locali

partner comunitatea erp

Comunitatea ERP

Comunitatea ERP este un mediu de dezvoltare, informare, comunicare si socializare oferit celor direct interesati de achizitionarea, dezvoltarea sau imbunatatirea unei solutii ERP si raspunde necesitatilor specifice managerilor cu atributii decizionale si investitionale, indiferent de stadiul de informare si de domeniul de activitate, precum si celor ale specialistilor – producatori, furnizori si consultanti din domeniul ERP.
http://www.comunitateaerp.ro
partner imst

Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice (I.M.S.T.)

In invatamantul superior din Romania, Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti se plaseaza intre cele mai mari, ca numar de studenti, avand incheiate acorduri de cooperare pe plan didactic si stiintific cu universitati de prestigiu: Ecole Centrale din Paris si Lyon, INSA Lyon (Franta), South Bank University din Londra (Marea Britanie), Universitatile…
http://www.imst.pub.ro
partner rsm scot

RSM Scot

Fondat in anul 1994, SCOT asigura clientilor sai consultanta si asistenta fiscala, precum si orice alte servicii profesionale specifice domeniului sau de activitate.
http://www.rsmscot.ro/

Cum devin partener

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right