ASKI Catalog

ASKI SFA Software Vanzari

(Sales Force Automation)
mai multe vanzari, mai mult control asupra datelor

ASKI SFA este o solutie de sales force automation adecvata nevoilor companiei dumneavoastra pentru a coordona activitatea agentilor de vanzari si a monitoriza indeplinirea planului de vanzari. Cu ajutorul acestei aplicatii puteti avea intotdeauna o imagine clara a vanzarilor realizate sau in curs de confirmare si efectua reconcilierea cu nivelul stocurilor din depozit, pentru a avea o situatie clara privind cantitatile de produse ce trebuie refacute.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ASKI SFA Romania – un soft de vanzari simplu de utilizat si extrem de performant

ASKI SFA iese in evidenta prin interfata prietenoasa cu utilizatorul, creata pe principiul responsive web design pentru a oferi o navigare usoara pe orice dispozitiv: computer, telefon mobil si tableta. Este un program SFA ce poate fi achizitionat on premise sau SaaS (software as a service) cu stocare in cloud, care ofera siguranta datelor companiei dumneavoastra si le permite angajatilor sa acceseze aplicatia de pe orice dispozitiv, din orice loc.

Aceste beneficii sunt motivul pentru care ASKI SFA se bucura de increderea a numerosi clienti din toata lumea:

  • 3.500 de companii din 42 de tari utilizeaza ASKI SFA;
  • 63.000 de agenti de vanzari conteaza pe aceasta solutie in activitatea zilnica

6 MOTIVE PENTRU A ALEGE UN SISTEM SFA PERFORMANT

Interfatare cu principalele softuri ERP

ASKI SFA interfateaza cu cele mai folosite platforme ERP din toate industriile: Microsoft AX, MFG, SAP, Scala, WizPro ERP etc. Astfel, agentii dumneavoastra de vanzari vor avea mereu acces la informatii in timp real privind nivelul stocurilor de produse disponibile.

Acces rapid si integrat prin Single Sign On (SSO)

Munca unui agent de vanzari se desfasoara si la birou, si pe teren. Prin facilitatea Single Sign On, autentificarea utilizatorului in platforma se face o singura data pentru toate dispozitivele utilizate. Un agent de vanzari se poate autentifica in sistem pe computer si continua lucrul de pe telefonul mobil sau tableta, la sediul clientilor.

Customizare in functie de specificul activitatii companiei

Fiecare companie, din fiecare domeniu industrial, are proceduri specifice de vanzari si fidelizare a clientilor. ASKI SFA se adapteaza nevoilor companiei dumneavoastra, prin customizarea meniurilor, functionalitatilor si proceselor ce pot fi automatizate.

Conectivitate in siguranta prin web service

Interogarea de la distanta a bazelor de date din SAP poate conduce la interceptarea sau scurgerea de date confidentiale daca agentii de vanzari folosesc conexiuni nesigure. Cu ASKI SFA acest risc este eliminat, deoarece este un soft SFA cu conectivitate sigura, prin web service. Astfel, accesul la datele companiei se face in timp real, rapid si fara riscuri privind accesul neautorizat la informatii.

Automatizare fluxuri de lucru

ASKI SFA este un soft vanzari ce permite crearea si rularea de fluxuri de lucru automatizate pentru activitati repetitive. Astfel, angajatii dumneavoastra se pot concentra asupra unor sarcini complexe, ce implica creativitate si abilitati specifice.

Actualizari frecvente

ASKI SFA este o solutie pentru vanzari mentinuta si dezvoltata in permanenta de echipa de specialisti de la Wizrom Software. Veti beneficia in permanenta de actualizari ce rezolva eventuale probleme, adauga functionalitati noi si mentin softul de vanzari compatibil cu cele mai recente sisteme de operare pentru computere si telefoane mobile.

Alte beneficii oferite de ASKI SFA:

  • Stabilirea si monitorizarea planurilor de vanzari per angajat, departament sau produs;
  • Viteza mare la accesarea informatiilor si transmiterea de date datorita tehnologiei de functionare si interfatare;
  • Acces la portalul web ASKI Live, ce ofera functii avansate de business intelligence, cum ar fi analiza comparativa intre vanzarile planificate si cele efectiv realizate;
  • Monitorizarea procesului de vanzare de la primul contact cu clientul pana la finalizarea tranzactiei;
  • Monitorizarea creditelor acordate clientilor si colectarii sumelor datorate;
  • Crearea de rapoarte tip SWOT pentru monitorizarea performantei angajatilor.

Sales Force Automation SFA – este utilizata cu success de: