550 de clienti care utilizeaza sistemul ERP WizPro

WizPro Pagina principala

Wizrom Software, compania cu cel mai mare numar de clienti ERP in Romania, a ajuns la sfarsitul anului 2016 la cel de-al 550-lea client ERP.

„Este un motiv de satisfactie pentru echipa Wizrom ca putem sa marcam o cifra rotunda pentru familia clientilor nostri de solutii ERP si anume implementarea cu numarul 550. Suntem onorati si, in acelasi timp, puternic motivati sa le oferim clientilor nostri cele mai bune si eficiente solutii”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.

WizPro, solutia ERP dezvoltata de Wizrom, a fost implementata cu succes in companii din diverse domenii de activitate si functioneaza  la nivel mondial/global.

WizPro este un sistem ERP ce incoporeaza cele mai recente si avansate aplicatii, medii de lucru, sisteme de operare si infrastructura de baze de date, fiind o solutie globala deschisa si extrem de flexibila, cu un inalt nivel de securitate si de autorizare a accesului. Asigura operarea independenta de catre fiecare departament si utilizator cu ajutorul conexiunilor automate si al controlului global.

La nivel mondial, WizPro este un program ERP implementat in mai mult de 7.000 de companii din 40 de tari, 128.000 de persoane utilizand zilnic acest soft ERP.

Wizrom Software implementeaza sisteme ERP, WMS, TMS, SFA, CRM, BI si altele, avand in total 4.100 clienti activi si peste 40.000 de licente instalate.