Adio birou! Softurile de salarizare si administrare personal incurajeaza munca flexibila in companiile moderne

laptop beach

Companiile, la fel ca si societatea umana, sunt in continua dezvoltare si transformare. Activitatile repetitive si munca manuala au fost inlocuite de roboti si softuri de automatizare. Iar sirurile monotone de cubicule au evoluat spre spatiul de lucru deschis. In prezent, lucrurile merg chiar mai departe. Haideti sa petrecem o zi alaturi de cativa angajati dintr-o companie moderna, care se bazeaza pe cele mai noi tehnologii pentru a avea succes.

Managerul de vanzari are o intalnire de afaceri in alt oras, insa nu pierde din vedere faptul ca trebuie sa confirme planul de concedii de vara al echipei sale, astfel incat sa aiba in orice moment suficient personal disponibil. Responsabila cu PR trebuie sa pregateasca un comunicat de presa. Ea prefera sa iasa cu laptopul in parcul din apropierea sediului companiei, acolo unde se simte inspirata sa scrie cele mai bune materiale.

Managerul IT trebuie sa efectueze cateva actualizari importante la serverul companiei. El lucreaza de acasa, accesand reteaua IT de la distanta, deoarece este sigur ca nu va fi intrerupt in timpul acestor proceduri importante. Iar managerul companiei este pe cale sa aprobe cateva bonusuri pentru cei mai performanti membri ai echipei, desi se afla la o conventie de afaceri in alta tara.

 

Cum poate fi coordonata, pontata si salarizata corect munca in acesta companie?

Raspunsul se afla la inceputul descrierii companiei din exemplu – o companie care se bazeaza pe cele mai noi tehnologii. Printre acestea, softul de salarizare WizSalary si softul de HR WizOne oferite de Wizrom Software.

Prin beneficiile pe care le ofera, aceste solutii software de administrare resurse umane si salarizare le permit companiilor sa le ofere angajatilor un mediu de lucru flexibil si modern. Astfel, companiile pot atrage si pastra candidati de top, respectandu-le dorinta de a avea un echilibru mai bun intre viata profesionala si cea personala.

In plus, echipele de HR si salarizare vor avea mai putin stres si mai putine sarcini repetitive in munca zilnica. Astfel, se vor putea concentra asupra acelor activitati care le solicita tot talentul si experienta, cum ar fi: bugetare, propuneri de bonificatii si promovari, recrutare etc.

Iata cat de simpla este monitorizarea si salarizarea corecta a muncii echipei cu softul de salarizare WizSalary si softul de HR WizOne:

 

  1. Toate comunicarile angajat-angajator se fac pe cale electronica

Copii xerox, biletele lipite pe birou pentru a-i reaminti unui angajat sa isi reinnoiasca certificarea sau sa aduca dovada nasterii unui copil, vrafuri de cereri de concediu…Este imaginea dezolanta cu care se confrunta majoritatea angajatilor din departamentele de salarizare si resurse umane.

Cu softul de salarizare WizSalary folosit impreuna cu softul de resurse umane WizOne, toate aceste hartii si probleme dispar. Alertele sunt automate si sunt transmise atat la echipa de resurse umane, cat si la angajatii vizati. Acestia nu mai trebuie sa piarda timp cautand un echipament de fotocopiere liber si apoi sa duca respectiva copie la biroul de HR, ci incarca direct documentele solicitate in format electronic in soft. La fel se intampla si cu cererile de concediu, reinnoirile de contract de munca sau orice alte documente care trebuie sa existe in dosarul de personal.

 

  1. Oriunde ar lucra angajatii, pontajul este mereu inregistrat corect

Fie ca lucreaza in zona de productie, la birou sau la distanta, fiecare angajat este pontat cu maxima corectitudine prin modulul de pontaj electronic al softului de administrare resurse umane WizOne.

Informatiile din acest soft sunt preluate automat de programul de calcul salarii WizSalary si sunt disponibile fiecarui angajat prin modulul self-help. Astfel, exista transparenta totala in relatia angajat-angajator si fiecare salariat isi va putea monitoriza orele de pontaj, care se regasesc in fluturasul de salariu.

 

  1. Angajatii pot sa afle oricand informatiile solicitate

Cate zile de concediu mai am disponibile? Cand mi se aproba cererea de avans din salariu? De ce am atatea ore pe fisa de pontaj? Acestea sunt doar cateva intrebari cu care se confrunta echipele de HR si salarizare.

In companiile care au implementat softul de salarizare WizSalary si softul de HR WizOne situatia sta cu totul altfel. Fiecare angajat stie ca poate afla aceste informatii din modulul self-help, pe care il poate accesa de pe calculator, telefonul mobil sau tableta. Pentru angajatii din productie, care nu au acces la echipamente IT, echipamentul Info Kiosk suplineste acest rol si permite inclusiv scanarea si tiparirea documentelor solicitate.

 

Echipa Wizrom Software va ofera toate solutiile de business de care aveti nevoie pentru a va transforma afacerea intr-o companie moderna si performanta. Solicitati oferte personalizate la la adresele de email sales@wizrom.ro si office@wizrom.ro sau la numarul de telefon +40 742 035 496.