Care sunt beneficiile de top pentru companiile care folosesc solutia software WizSalary

Female Staff scaled

Plata salariilor este una dintre activitatile de baza in orice companie, de aceea WizSalary – soft salarizare isi propune sa simplifice cat mai mult aceasta activitate. In general, cu 2-3 zile inainte de data de plata a salariilor, departamentele de HR si contabilitate trebuie sa lucreze mai mult decat de obicei, uneori peste program, pentru a rezolva atat sarcinile curente, cat si cea legata de salarii.

Pe langa calculul standard, pentru fiecare angajat trebuie verificat (si calculat) daca a avut un concediu medical sau de odihna, sau daca a solicitat un avans din salariu pentru rezolvarea unor probleme urgente. Toate aceste lucruri iau timp si trebuie tratate cu atentie maxima, deoarece erorile ar putea fi foarte costisitoare pentru companie.

 

O alta perspectiva – lucrul cu solutia software WizSalary

Insa lucrurile stau cu totul altfel intr-o companie care poate conta pe o suita de programe eficiente, rapide si intuitive cum este solutia software WizSalary. Acest program de salarizare specializat este deja utilizat cu incredere de peste 25% din companiile din mediul privat. Implementarea programului cu importarea completa a datelor din vechiul program de contabilitate dureaza maxim 2 luni, iar clientii beneficiaza in mod continuu de asistenta unuia dintre cei 160 de specialisti in WizSalary.

 

Iata cum lucreaza profesionistii care dispun de acest soft specializat:

  1. Nu mai exista griji legate de erorile din baza de date

Cu solutia software WizSalary nu exista dubii daca toti salariatii companiei au toate documentele si informatiile necesare inregistrate in baza de date pentru calculul salariului. Toate datele introduse in sistem sunt procesate automat si fara erori, astfel ca dumneavoastra aveti in orice moment o imagine corecta si actualizata a situatiei tuturor angajatilor dumneavoastra.

  1. Solutia software WizSalary este adaptata pentru toate firmele

Solutia software WizSalary poate fi utilizata de toate firmele din Romania, incepand de la IMM-urile cu 10 angajati si pana la corporatiile multinationale cu sute, chiar mii de angajati.

Aceasta solutie flexibila poate fi configurata cu usurinta pentru nevoile specifice ale companiei dumneavoastra. Astfel, puteti utiliza initial doar modulele de baza ale programului, iar pe masura ce activitatea firmei se dezvolta puteti adauga altele.

  1. Generare automata de rapoarte si fluturasi de salariu

Fiecare angajat trebuie sa primeasca un fluturas de salariu, conform legii. In alte solutii software, acest lucru presupune munca manuala a angajatilor pentru compilarea acestor fluturasi. Cu WizSalary, generarea este automata dupa calcularea salariului. Tot ce aveti de facut este sa apasati pe butonul pentru printare.

De asemenea, puteti genera rapoarte privind evolutia salariilor personalului pe o perioada de timp, precum si proportia salariilor in bugetul total al companiei. Astfel, echipa de management are intotdeauna o imagine clara privind cheltuielile cu salariile.

  1. O solutie flexibila, usor de adaptat pentru planul de plati din firma dumneavoastra

Nu toate firmele platesc salariile in acelasi mod. Unele achita salariul in ultima zi a lunii in curs, altele in avans in prima zi a lunii. Iar alte firme platesc salariul in doua transe, avans si lichidare.

Oricare ar fi optiunea aleasa de compania dumneavoastra pentru plata salariilor, aceasta se poate configura cu usurinta in solutia software WizSalary. Odata configurat, sistemul de plata al salariilor poate functiona automat, cu exceptia cazurilor cand trebuie operate modificari individuale pentru concedii si avansuri solicitate de angajati.

  1. Compatibilitate totala cu cele mai frecvent utilizate platforme

Oracle si Microsoft SQL Server sunt cele doua platforme cu cea mai mare utilizare pentru stocarea bazelor de date ale companiilor. Solutia software WizSalary este perfect compatibila cu acestea si se poate utiliza fara niciun fel de riscuri de functionalitate anormala sau incompleta.

Astfel, sistemul WizSalary este o solutie ideala pentru companiile care doresc sa automatizeze cat mai mult activitatile de calcul si plata a salariilor, fara erori si fara a pierde timp pretios.