CE ASEMANARI EXISTA INTRE ACHIZITIA UNUI SISTEM ERP SI CUMPARAREA UNEI MASINI?

16521901588 1b84a48bb1 o e1528717416960

La prima vedere, niciuna. Un soft ERP este o investitie pentru afacerea dumneavoastra, iar o masina este un mijloc de transport necesar pentru serviciu si calatorii in timpul liber. Insa, trecand peste diferentele acestea, in esenta, este vorba despre acelasi tip de decizie: aceea de a investi o suma importanta de bani in ceva ce veti folosi pe termen lung.

Experienta din viata personala va este utila in afaceri

Daca sunteti la inceput de drum ca manager, probabil ca va ingrijorati ca nu aveti experienta necesara pentru a lua decizii corecte. Cand este vorba de investitii in active pe termen lung, o greseala se poate dovedi mai costisitoare decat pretul efectiv de achizitie.

Asadar, cand sunteti in situatia de a achizitiona un software ERP pentru compania dumneavoastra, cum puteti fi sigur ca il alegeti pe cel bun? Noi va propunem un mic experiment de gandire: amintiti-va cum ati procedat cand v-ati cumparat masina.

 

Haideti sa incercam sa refacem pasii parcursi in luarea deciziei, substituind masinii solutia software ERP

  1. Faceti o cercetare de piata inainte de a decide

Pana sa luati legatura cu un dealer, ati vizitat numeroase site-uri web ale producatorilor si distribuitorilor autorizati de masini. La fel trebuie sa faceti si pentru softul ERP. Pentru fiecare furnizor, verificati lista de clienti multumiti si testimonialele acestora. Aflati lista completa a functionalitatilor softului ERP, posibilitatea de configurare personalizata si de upgradare pe parcurs.

Echipa Wizrom Software este intotdeauna pregatita sa va ofere informatii complete despre sistemul ERP WizPro ERP:

  • Modalitatea de instalare (locala sau in cloud)
  • Interfatare cu alte softuri
  • Module disponibile
  • Recomandari specifice pentru industria dumneavoastra.
  1. Alegeti optiunile suplimentare

Dupa ce ati acceptat oferta financiara, ati inceput sa discutati cu dealer-ul despre optiunile suplimentare pentru masina dumneavoastra. Volan imbracat in piele, scaune cu incalzire, sistem audio stereo performant, culoarea dumneavoastra preferata – toate acestea fac parte din optiunile adaugate modelului de baza al masinii alese.

La fel veti proceda si pentru sistemul ERP:

  • Solicitati customizarea softului in functie de activitatea companiei: fiecare industrie (de productie, de distributie, de transport etc.) are activitati specifice. WizPro ERP poate fi configurat de consultantii nostri la cerere pentru a automatiza fluxurile si procedurile de lucru din compania dumneavoastra;
  • Implicati sefii de departamente in customizarea softului ERP: fiecare dintre acestia va utiliza direct, dar si impreuna cu subalternii sistemul software ERP. Ei cunosc foarte bine facilitatile necesare pentru buna desfasurare a activitatii departamentului si vor oferi explicatii detaliate reprezentantilor Wizrom Software.
  1. Incepeti rodajul noii achizitii

Primele saptamani de sofat la volanul unei masini noi sunt importante pentru functionarea pe intreaga perioada de utilizare. Rodajul este important pentru a putea beneficia de intreaga putere a motorului si de raspunsul rapid la comenzi.

Pentru programul ERP, lucrurile sunt similare. Primele zile de acomodare cu noul soft sunt esentiale pentru angajatii dumneavoastra. Ei trebuie sa fie incurajati sa puna intrebari, sa solicite instruire suplimentara pentru a putea sa lucreze eficient. Doar astfel compania dumneavoastra va beneficia de toate avantajele WizPro ERP

Echipa Wizrom Software va sta la dispozitie cu consultanta pentru implementare, instruirea angajatilor si informatii detaliate despre posibilitatile de upgradare ale softului ERP.

Si iata ca am ajuns la sfarsitul comparatiei dintre cele doua tipuri de achizitii si, intr-adevar, achizitionarea unui soft ERP se aseamana mult cu cumpararea unei masini. Un cumparator diligent si bine informat va face intotdeauna alegerea cea buna.

 

Wizrom Software va invita sa descoperiti functionalitatile softului ERP WizPro ERP – un instrument de business care va pune compania in pole position!