Cum sustii activitatea companiei de la distanta? Alegi un ERP web-based

Anul în curs se prefigurează a fi mult diferit față de toate previziunile anterioare, în condițiile în care milioane de angajați din jurul lumii se reorientează către lucrul de acasă. Pentru companiile cu un stil de lucru mai tradițional, care până în prezent se bazau preponderent pe munca de la sediu și pe interacțiuni față în față pentru a-și atinge obiectivele de business, această transformare radicală s-ar putea dovedi dificilă.

Vestea bună, însă, este că tehnologia a depășit de mult vechile bariere ce limitau forța de muncă, ceea ce înseamnă că există acum soluții tech care pot ajuta companiile să își desfășoare activitatea cu ușurință, fără întreruperi sau pierderi de productivitate, chiar dacă angajații își petrec ziua de muncă în interiorul propriilor case.

O astfel de soluție tehnologică ce asigură suport major pentru companiile nevoite să facă trecerea către munca de la distanță este o soluție ERP disponibilă ea însăși de la distanță, printr-o platformă web ușor de folosit – așa cum este cazul versiunii web-based a ERP-ului WizPro.

Pe scurt, această versiune permite oricărui utilizator dintr-o companie client să acceseze toate funcționalitățile ERP de care are nevoie, de la modulul financiar-contabil la gestiunea de stocuri, aprovizionare sau controlul calității și producției, de oriunde, de pe orice laptop cu acces la Internet.

Cum poate interfața web-based WizPro să vă susțină business-ul?

  • Permite continuarea activității fără întreruperi

Principalul beneficiu al interfeței web-based a WizPro este faptul că accesul este extrem de rapid și simplu, cu o instalare foarte rapidă, documentată pas cu pas pentru a putea fi asigurată chiar de echipa dumneavoastră de IT. Mai apoi, singurul lucru necesar este ca fiecare angajat să își primească detaliile individuale de acces, iar apoi munca poate continua în condiții normale, fără ca activitatea sa să fie afectată.

Mai mult decât atât, interfața web WizPro le oferă utilizatorilor acces la aceeași gamă de funcționalități precum soft-ul instalat pe computerele companiei, ceea ce înseamnă că angajați din diferite departamente pot lucra și accesa toate informațiile de care au nevoie, putând chiar și să colaboreze cu alți colegi, atunci când este necesar.

  • Securitate garantată

Interfața web WizPro vă garantează siguranța activității online, ea funcționând doar prin protocol HTTPS, pe un laptop pe care s-a instalat, în prealabil, un certificat de securitate emis de către o autoritate de certificare locală.

  • Mentenanță flexibilă

Deși ajută clienții să atingă obiective similare, un software ERP nu respectă o rețetă universală, ci, dimpotrivă, se adaptează și personalizează pentru fiecare client în parte, în funcție de industria în care activează acesta și de specificul activității sale. Astfel, orice instalare a softului ERP WizPro este personalizată cu modulele importante pentru acel client specific, astfel încât programul să le ofere angajaților un instrument de lucru perfect adaptat nevoilor și cerințelor lor. Programul este, apoi, actualizat periodic pentru a ține pasul cu schimbările din mediul economic sau din activitatea clientului.

Avantajul versiunii web-based a WizPro este acela că actualizările pot fi programate să se desfășoare de la distanță și doar în perioadele cu activitate redusă, de obicei în timpul nopții, dându-i echipei posibilitatea să acceseze în continuare softul în timpul zilei de lucru și să își desfășoare corespunzător activitatea.

  • Capacitatea de integrare cu alte softuri de business

Pentru ca un software ERP să funcționeze la parametri optimi și să livreze îmbunătățirile proceselor de business pe care orice companie și le dorește, el trebuie să poată extrage informațiile de care are nevoie dintr-o gamă largă de baze de date diferite, de la programe CRM la programe de sales force automation sau warehouse management systems, dar nu numai.

În plus, soft-ul ERP trebuie să se integreze fără probleme în ecosistemul software existent al clientului, aducându-și contribuția la rezultatele de business împreună cu alte soluții tehnologice utilizate.

WizPro permite utilizarea sa simultană împreună cu un alt software dezvoltat de Wizrom ce facilitează lucrul de la distanță, și anume aplicația de management a resurselor umane WizOne. Cu ajutorul unei aplicații software complexe precum WizOne și a funcționalității sale de pontaj electronic, angajații pot, chiar și de la distanță, să raporteze orele lucrate pe diferite proiecte. Astfel, managerii pot să urmărească ce perioade de timp sunt alocate fiecărui proiect sau sarcină diferită de lucru, chiar dacă echipele nu se află, fizic, lângă ei.

Lucrul la distanță este, fără îndoială, complicat, în special pentru companiile care încearcă această abordare pentru prima oară. Cu sprijinul tehnologic potrivit, însă, el se poate transforma într-o realitate benefică pentru business, ce asigură continuarea activității chiar și în cele mai neașteptate situații.