Externalizare sau calcul salarii in firma? Aceleasi beneficii cu softul de salarizare WizSalary

soft salarii beneficii

Calculul salariilor este o activitate extrem de laborioasa si delicata. Cea mai mica eroare poate avea numeroase repercusiuni. Pe langa implicatiile legale, puteti pierde increderea si loialitatea unor angajati cu experienta, care nu si-au primit suma corecta pentru drepturile salariale.

Din acest motiv, un numar mare de companii prefera sa externalizeze serviciile de calcul salarial si emitere a statelor de plata. Altele prefera sa detina controlul deplin asupra acestui domeniu de activitate care are implicatii atat la nivel financiar-contabil, cat si in ce priveste protectia datelor personale. Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, echipa Wizrom Software va face o promisiune: toate salariile angajatilor dumneavoastra vor fi calculate corect cu softul de salarizare WizSalary.

Softul de salarii WizSalary – de la 10 la 10.000 de angajati, la fel de rapid si eficient

Am dezvoltat programul de calcul salarii WizSalary pornind de la doua directii:

  • IMM-urile care au nevoie de un instrument de lucru simplu si eficient pentru calculul drepturilor salariale;
  • Companiile care ofera servicii externalizate de calcul salarii (printre care ne numaram si noi) si care au nevoie de un soft capabil sa proceseze o cantitate mare de date.

Astfel, programul de salarizare WizSalary poate fi utilizat cu incredere atat de firme cu 10 angajati, cat si de companii cu sute sau mii de angajati. In prezent, salariile a peste 25% din angajatii din mediul privat din Romania sunt calculate cu softul de salarii WizSalary.

Ce beneficii aduce softul de salarizare WizSalary firmelor si serviciilor externalizate?

  1. Interfata usor de utilizat

O solutie software trebuie sa simplifice munca angajatilor, nu sa o faca mai dificila. Echipa Wizrom Software a creat programul de calcul salarii WizSalary pornind de la acest principiu.

Astfel, WizSalary are o interfata prietenoasa cu utilizatorul, cu un meniu bine structurat si comenzi intuitive. Dupa perioada de instruire, toti angajatii vor lucra usor si rapid cu acest soft.

  1. Capacitate mare de procesare date

Pentru companiile care ofera servicii externalizate de payroll, principala problema este procesarea rapida a salariilor pentru un numar mare de persoane. Intrucat majoritatea firmelor din Romania achita salariile la inceputul lunii, companiile care pregatest state de plata au extrem de mult de lucru in acele cateva zile.

Softul de salarizare WizSalary este capabil sa faca fata unui volum mare de date. Odata ce au fost introduse in sistem informatiile relevante (salariu de baza, bonusuri, retineri etc.), softul calculeaza automat, luna de luna, salariul brut si net. Pe langa viteza de lucru, angajatii din firmele de externalizare servicii payroll pot conta si pe acuratetea garantata a calculelor.

  1. Softul de salarizare WizSalary este actualizat frecvent

Una din marile probleme pentru departamentele de salarizare din Romania este modificarea frecventa a legislatiei. Insa echipa Wizrom Software are solutia pentru a rezolva aceasta problema.

Programul de salarii WizSalary este actualizat extrem de rapid dupa ce intra in vigoare o noua modificare legislativa din domeniul muncii. Astfel, in urmatorul ciclu de calcul al salariilor, softul va aplica contributiile/taxele/impozitele conform legii in vigoare la momentul respectiv.

  1. Protectie eficienta a datelor personale

Echipa Wizrom Software a modificat softul de salarizare WizSalary pentru a asigura conformarea cu normele GDPR. Astfel datele personale ale angajatilor vor fi mereu in siguranta.

Acest lucru este cu atat mai important in cazul in care optati pentru externalizarea serviciului de payroll.

  1. Un dezvoltator cu experienta, mereu alaturi de clienti

Specialistii de la Wizrom Software au peste 20 de ani de eperienta in dezvoltarea de softuri pentru afaceri. Munca noastra de imbunatatire a softului de salarizare WizSalary nu se termina niciodata.

Ii ascultam pe clientii nostri, le preluam sugestiile si, in masura in care este posibil, le incorporam in versiunile actualizate ale WizSalary.

 

Echipa Wizrom Software va ofera toate solutiile de business de care aveti nevoie din prima zi de existenta a companiei dumneavoastra. Solicitati oferte personalizate la adresa de email sales@wizrom.ro sau la numarul de telefon +40 741 205 604.