Flexibilitatea unui sistem ERP

^AAD33B5B11A673C7C82A76041B69C5ECABA333C8117ADE949D^pimgpsh fullsize distr

Platforma unui sistem ERP are urmatoarele caracteristici:
• Flexibilitate
• Deschidere
• Mobil
• Social
• Experienta intuitiva pentru utilizatori
• SaaS (Software as a Service)

In conformitate cu Panorama Consulting, peste 60% dintre companii nu sunt multumite de capacitatea softurilor ERP pe care le-au implementat. Acest lucru se intampla din cauza ca multe dintre sistemele ERP nu au abilitate de a se adapta la procesele si nevoile organizationale din companii.
Unele dintre caracteristicile esentiale ale unui sistem ERP sunt:

Flexibilitate – pentru a se potrivi nevoilor actuale si viitoare din organizatii
Agilitate – pentru a se adapta nevoilor rezultate din dezvoltarea viitoare a organizatiilor

Flexibilitatea unui soft ERP tine foarte mult si de competentele de a genera rapoarte. Un sistem ERP care poate fi personalizat si este flexibil va permite crearea de rapoarte si documente intr-un mod facil si fara multe batai de cap pentru angajati.
Pentru a permite dezvoltarea si cresterea actiunilor, companiile trebuie sa implementeze un sistem ERP scalabil, flexibil si adaptabil. Un software robust poate imbunatati vizibilitatea intregii afaceri, de la achizitia de materii prime la testarea si certificarea produselor finite urmarind intregul ciclu de productie, transport, facturare, etc.
Daca este ales si implementat in mod corespunzator, un sistem ERP ajuta la imbunatatirea productivitatii si a calitatii produselor si ofera managerilor informatii exacte in timp util pentru a spori operatiunile de vanzare si rentabilitatea companiei.