Provocarile implementarii unui sistem ERP

cloud erp

Daca ai implementat un sistem ERP si nu i-ai facut update la Cloud, atunci e timpul sa o faci. Pentru a actualiza softul ERP la Cloud trebuie sa fii dispus sa renunti la vechea abordare a aplicatiilor de management al afacerii. Avantajul este ca nu vei mai fi nevoit sa achizitionezi, instalezi, sa intretii si sa gestionezi infrastructura. Si, poate cel mai convingator motiv pentru a trece la Cloud este ca acesta va redefini procesele de business din companie. De ce sa nu profiti de o noua era a furnizarii de servicii si de mai multa flexibilitate pentru a-ti dezvolta afacerea?

  1. Securitate mult mai buna – Cand vine vorba de siguranta datelor venite din surse
    externe, cele mai multe sisteme ERP Cloud ofera securitate imbunatatita si ofera siguranta datelor atunci cand acestea sunt transferate din sistemele companiei catre serverele gazda, chiar si atunci cand sistemul este in repaus.In general, sistemele ERP Cloud pot oferi un grad inalt de securitate fata de alte optiuni deoarece tot mai multi furnizori iau masuri sporite pentru a se asigura ca datele din solutiile software sunt in siguranta.
  2. Suport si actualizari automate – Precum si alte solutii Cloud, solutiile bazate pe Cloud ERP ofera de cele mai multe ori suport 24/7. Daca exista o problema, in sistemul ERP Cloud aceasta ar trebui sa fie rezolvata in cel mai scurt timp. Pe langa acestea, furnizorul va face tot posibilul sa pastreze toate solutiile actualizate. actualizari atat de importante.Avand in permanenta instalata ultima versiune a software-ului va scapa de stresul de a lua decizia de „upgrade sau nu?”. In plus, dispuneti in permanenta de cele mai noi si mai puternici versiuni ale softului ERP.
  3. Risc redus, o mai buna vizibilitate, o valoare mai mare – Multi clienti aleg un sistem
    bazat pe Cloud (ERP si alte fluxuri de lucru) deoarece le permite sa implementeze o solutie mult mai completa decat ar putea gestiona intr-un alt mod. Faptul ca nu este nevoie sa se faca o investitie masiva in avans in sistemul ERP si infrastructura necesara pentru realizarea acestuia, reprezinta un atu foarte mare pentru companiile mai mici deoarece le aduce la acelasi nivel cu competitorii mai mari.

    Solutiile ERP nu sunt doar simple software-uri. Ele sunt instrumente care pot fi folosite pentru a ajuta companiile sa se dezvolte intr-un mod profitabil oferind solutii flexibile care sa ofere informatii precise in timp real, care usureaza procesul de luare a deciziilor si care permite companiei sa se adapteze rapid la cerintele si schimbarile pietei pentru a ramane in fruntea concurentei.Cloud-ul creste beneficiile pe care un sistem ERP le aduce companiei si o acompaniaza pe drumul spre success.