Sa crestem impreuna: business-ul dumneavoastra si un soft ERP flexibil

Little businessman

Mai tineti minte cat de suparati erati in copilarie de fiecare data cand hainele preferate va ramaneau prea mici? Pentru un copil, renuntarea la orice obiect indragit e o mica tragedie. Dar pentru oamenii mari? Desigur, am invatat sa nu punem mare pret pe obiecte, sa fim orientati catre pretuirea celor din jur. Dar tot simtim o frustrare ori de cate ori nu mai putem folosi un instrument util care ne ajuta in munca. Atunci cand este vorba de un soft pentru business, este mai mult decat o frustrare.

Ajutor! Ne-a ramas mic softul ERP!
Pare o gluma de emisiune TV matinala, dar orice manager ca dumneavoastra intelege perfect ramificarea problemelor care apar atunci cand o solutie software folosita in companie de ani buni nu mai este adecvata, odata cu dezvoltarea afacerii. Migrarea datelor, riscul pierderii unora dintre ele, instruirea angajatilor – toate acestea inseamna timp pierdut, productivitate redusa si, in final, pierderi financiare pentru companie.

Desigur, ar fi minunat daca ati putea calatori inapoi in timp pentru a cumpara de la bun inceput un sistem ERP puternic, adecvat pentru o companie in dezvoltare. Insa nu are sens sa investiti de la bun inceput o suma mare de bani intr-un soft costisitor, complex si dificil de utilizat pentru angajatii dumneavoastra.

Atunci, care este solutia potrivita pentru companie? Noi credem ca ceea ce are nevoie orice companie este un soft ERP flexibil, cum ar fi WizPro ERP dezvoltat de Wizrom Software.

Ce este un soft ERP flexibil si de ce este recomandat?
Flexibilitatea este, in principal, abilitatea de a se adapta la schimbare. Este o calitate de baza pentru orice manager, dar si pentru instrumentele de business cu care lucrati in fiecare zi. Dar cum poate o solutie software sa fie caracterizata astfel? Ce beneficii va poate oferi? Iata doar cateva dintre acestea:

[accordion title=”1. Un soft ERP care creste alaturi de companie” is_open=”yes”]De la primele comenzi, pana la fluxuri de productie si distributie complexe, compania dumneavoastra s-a schimbat extrem de mult. Aveti mai multe puncte de lucru, mult mai multi angajati si clienti, iar intreaga filozofie de afaceri a evoluat. Insa un singur lucru trebuie sa ramana neschimbat: softul ERP cu care lucrati zi de zi pentru a automatiza si programa majoritatea fluxurilor de lucru.

WizPro ERP are capacitatea de scalare de care aveti nevoie. De la cativa utilizatori la cateva mii, de la o facilitate de productie la sute de puncte de productie si lucru, tranzitia se face cu cea mai mare usurinta. Oricat de mult s-ar dezvolta compania dumneavoastra, oricat de mult ar creste exigentele dumneavoastra si volumul activitatii, WizPro ERP este capabil sa faca fata cu succes acestor provocari.[/accordion]

[accordion title=”2. O solutie „all-in-one” pentru compania dumneavoastra” is_open=”yes”]Aveti deja mai multi clienti si parteneri de afaceri din strainatate, atat din cadrul Uniunii Europene, cat si din afara spatiului economic european. Asadar, lucrati cu mai multe valute si trebuie sa pregatiti rapoarte contabile adaptate mai multor standarde internationale. Un soft ERP flexibil are capacitatea de integrare a mai multor conturi in monede straine si de a genera rapoarte conform IAS, IFRS, normelor CECCAR etc.

Astfel, extinderea activitatii companiei dumneavoastra este sustinuta de utilizarea softului WizPro ERP. Nu trebuie sa va limitati teritoriul pentru operatiunile de afaceri, nici sa stagnati cat timp cautati un alt soft ERP capabil sa faca fata noilor activitati de business. [/accordion]

[accordion title=”3. Mereu competitivi, oricare ar fi provocarile” is_open=”yes”]
Ideile bune in afaceri vin atunci cand nu sunteti presat de nevoia de a reactiona la diferite probleme ivite in activitatea zilnica. Un manager care poate conta pe un soft ERP robust si flexibil este un manager liber sa planifice dezvoltarea companiei, sa creeze produse si servicii noi si inovatoare si sa caute parteneri si investitori strategici.

Cu WizPro ERP puteti fi acest manager vizionar, liber sa isi creasca afacerea cu incredere si entuziasm. Atunci cand stiti ca puteti conta pe softul ERP sa faca fata noilor provocari, totul este mai simplu. [/accordion]

Pentru Wizrom Software, munca dumneavoasta este o sursa de inspiratie pentru a dezvolta solutii software pentru afaceri flexibile, robuste si competitive. Ne onoreaza increderea acordata de cei peste 10,000 de utilizatori din Romania care au ales sa lucreze cu softul WizPro ERP si va invitam sa va alaturati acestora.