Sistemul de pontaj preferat al managerilor si angajaților conectati la cele mai noi tehnologii

grafic business project 109 scaled

Domeniul resurselor umane se schimbă radical. Generația milenialilor (cei născuți între anii 1981 și 1994) a devenit grupa de vârstă predominantă în cadrul forței de muncă. În același timp, și cei din Generația Z (născuți între anii 1995 și 2010) încep să intre treptat în câmpul muncii. Ce au în comun aceste două generații ? Sunt extrem de buni prieteni cu cele mai noi tehnologii, alături de care au crescut,  iar acest aspect are un mare impact  asupra modului în care companiile îi pot atrage, de la pachetul de beneficii oferit la sistemul de pontaj și alte softuri de afaceri utilizate în munca de zi cu zi.

 

Care este profilul unui manager milenial?

Milenialii nu sunt o altă specie. Ei sunt produsul societății în care trăim, cu posibilitățile sale aproape infinite de a accesa informații prin intermediul internetului, dar și cu presiunile crescânde impuse de economia globalizată.

 

Managerul milenial este extrem de mobil. Participă la conferințe și evenimente de afaceri, se întâlnește frecvent cu partenerii de afaceri și caută proactiv  noi oportunități de dezvoltare a afacerii. Este, însă, și permanent la curent cu tot ce se întâmplă în companie, de la cea mai recentă comandă plasată de un client la o cerere de concediu înregistrată de un angajat în programul de pontaj și resurse umane WizOne.

 

Ce vor angajații mileniali?

Pentru un angajat milenial, telefonul mobil și laptopul sunt prelungiri naturale ale mâinilor sale. Acești angajați tineri și dinamici caută mereu soluția cea mai simplă, ajutată de tehnologie, pentru orice problemă. De aceea, se bazează mult pe aplicații și softuri specializate.

 

În plus, doresc să aibă control asupra datelor personale și independența de a-și rezolva probleme uzuale în relația cu compania fără a vizita biroul de resurse umane sau de contabilitate.

 

Cum răspunde programul de pontaj electronic WizOne cerințelor acestor noi generații?

Softul de resurse umane și de pontaj WizOne este creat pe principiile flexibilității și modului de lucru self-help (independent). Atunci când este utilizat alături de programul de salarizare WizSalary, reprezintă o soluție completă care satisface solicitările managerilor și angajaților mileniali.

 

Astfel:

 

  1. Softul de resurse umane este accesibil de pe orice dispozitiv

Indiferent că aleg să utilizeze computerul desktop, laptop, telefonul mobil sau tableta, utilizatorii înregistrați au acces rapid și ergonomic la toate funcțiile programului. WizOne este creat respectând principiile responsive web design, ceea ce înseamnă că interfața se adaptează automat dimensiunilor ecranului.

 

Astfel, managerii pot aproba cereri de concediu, de avansuri din salarii și alte solicitări oricând și de oriunde s-ar afla. La rândul lor, angajații primesc mai rapid răspunsuri, deoarece nu mai depind de prezența efectivă a managerului la birou.

 

  1. Automatizarea proceselor de HR prin programul de pontaj WizOne

Automatizarea ca metodă de lucru va căpăta un rol din ce în ce mai mare în viitor. Ea le permite angajaților să  se concentreze pe acele sarcini care țin de talentul, experiența și pregătirea lor, fără să mai fie nevoiți să își dedice timp  activităților repetitive de bază.

 

Softul de pontaj WizOne este un exemplu de automatizare în acțiune. Pontajul pentru fiecare angajat este înregistrat în mod automat, cu 0 erori. Astfel, echipa de resurse umane nu va trebui să piardă ore întregi la sfârșitul lunii pentru a calcula pontajele. Un instrument de lucru fiabil precum WizOne este un argument puternic pentru a găsi tineri specialiști HR care știu să utilizeze tehnologia în cel mai eficient mod posibil.

 

  1. Angajații pot afla răspuns rapid pentru întrebări de bază

Câte zile de concediu mai am? Câte ore suplimentare am efectuat până acum? Cine îmi poate elibera o adeverință? Toate aceste întrebări își găsesc un răspuns rapid în modulul Self-help al softului de resurse umane și pontaj HR utilizat împreună cu softul de salarii WizSalary.

 

Fiecare angajat are acces la datele proprii, precum și la modele tip de cereri pe care le completează și le transmite electronic spre aprobare.

 

Sistemul de pontaj și resurse umane WizOne este dezvoltat pentru a răspunde cerințelor companiilor care doresc să continue să atragă cei mai talentați angajați și manageri din generațiile pentru care tehnologia de top e un mod de viață.