Un soft ERP productie performant: solutia pentru gestionarea comenzilor in perioade de varf

iStock 000002451392Large1 scaled

Apropierea sarbatorilor inseamna un volum de lucru sporit pentru companiile din domeniul productiei. Este unul dintre momentele de varf pentru aceasta industrie, cand apar comenzi suplimentare, care trebuie gestionate cu atentie. Unele companii prefera sa externalizeze volumul suplimentar de comenzi unor subcontractanti. Insa echipa Wizrom Software va ajuta sa onorati absolut toate comenzile cu ajutorul WizPro ERP – un soft ERP productie performant si scalabil.

Perioadele de varf solicita la maximum capacitatea de productie
Din experienta anilor anteriori, cunoasteti deja care sunt perioadele in care apar comenzi suplimentare. Astfel, puteti optimiza planul de productie din timp, pentru a crea un stoc suficient din cele mai frecvent comandate tipuri de produse finite. In softul ERP productie WizPro ERP puteti verifica situatia inventarului de materii prime din depozit si transmite la timp comenzi pentru ca activitatea de productie sa fie continua.

In plus, prin implementarea softului de planificare a productiei PlanIt – care interfateaza cu programul ERP productie WizPro ERP – puteti crea din timp prognoze realiste privind fluxul de lucru in conditiile unei activitati sporite.

Astfel, WizPro ERP, un sistem software ERP puternic, transforma fiecare perioada de varf intr-o oportunitate pentru profituri mai mari fara a va suprasolicita angajatii si liniile de productie.

Cum va ajuta ERP software sa gestionati comenzile suplimentare de sarbatori?
Automatizarea este cuvantul cheie in majoritatea industriilor in prezent, dar mai ales in domeniul productiei. Un ERP productie performant cum este WizPro ERP va ajuta sa mentineti volumul de munca al angajatilor in limite obisnuite si sa onorati, in acelasi timp, toate comenzile suplimentare.

Iata doar cateva dintre beneficiile utilizarii unui soft ERP:

[accordion title=”1. Flexibilitate sporita in fluxul de productie” is_open=”yes”]
Un ERP software pentru productie este capabil sa aloce in mod eficient resurse si sa programeze liniile de productie in situatii speciale. Fie ca este vorba de un volum mult mai mare decat cel obisnuit in comenzile uzuale, fie ca este vorba de comenzi venite din partea unor clienti noi, toate vor fi onorate la timp.

Calculul computerizat este mult mai rapid decat programarile manuale de flux de lucru pe care le-ar putea realiza angajatii dumneavoastra. Cu WizPro ERP, niciun cadou de Craciun nu va fi uitat.[/accordion]

[accordion title=”2. Oportunitate de a atrage noi clienti” is_open=”no”]
Prietenul la nevoie se cunoaste, iar partenerul de productie in momentele dificile cand trebuie realizate comenzi de produse pe termen scurt. Perioada sarbatorilor este momentul in care compania dumneavoastra poate sa-si faca un cadou special: noi clienti.

Cu softul ERP WizPro ERP implementat in fluxul de productie, puteti accepta cu incredere noi comenzi, chiar si in ultimul moment. Modulele de planificare si alocare a resurselor din acest ERP productie va permit sa fiti mereu cu un pas inaintea imprevizibilului si sa aveti un raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare.[/accordion]

[accordion title=”3. Coordonare mai buna intre departamente” is_open=”no”]
Una dintre problemele care afecteaza bunul curs al activitatii in orice companie este comunicarea inadecvata. In prezent, toate departamentele implicate in activitatea de baza trebuie sa fie permanent in legatura, sa aiba acces la date actualizate in timp real si sa transmita rapid mesajele importante.

Programul ERP WizPro ERP creeaza aceasta comunicare eficienta intre departamentele de vanzari, gestiune, productie si logistica. Fiecare angajat care are un rol in procesul de acceptare, realizare si livrare a comenzilor primeste informatiile necesare imediat ce sunt introduse in sistemul ERP. Astfel, nu vor aparea blocaje, intarzieri sau erori in procesarea comenzilor.[/accordion]

[accordion title=”4. Planificare fara ezitari in zona de productie” is_open=”no”]
In mod ideal, puteti extinde temporar capacitatea de productie in perioadele de activitate intensa. In realitate, trebuie sa va bazati pe aceleasi echipamente. Ceea ce puteti face este sa le optimizati productivitatea si sa reduceti timpii morti.

Softul ERP WizPro ERP este extrem de eficient in acest sens. Angajatii dumneavoastra trebuie doar sa introduca detaliile specifice fiecarui produs (procese tehnologice, materii prime, ordinea operatiunilor etc.) in programul ERP productie. Acesta va aloca automat comenzile in asa fel incat sa nu existe pauze nejustificate si sa nu se produca blocaje in productie.[/accordion]

[accordion title=”5. Mai putine ore suplimentare pentru angajatii dumneavoastra” is_open=”no”]
Timpul este cel mai pretios cadou pe care il puteti face angajatilor din companie – timpul petrecut alaturi de cei dragi si nu lucrand ore suplimentare. Un soft ERP performant preia cea mai mare parte din activitatile de rutina si le permite angajatilor dumneavoastra sa se ocupe de acele sarcini de serviciu care le solicita experienta si profesionalismul. Astfel, un volum de comenzi ridicat nu va insemna un volum de lucru exponential mai mare pentru echipa dumneavoastra.[/accordion]

Softul ERP WizPro ERP este cel mai bun partener al companiilor din domeniul productiei pentru un control adecvat in situatia comenzilor suplimentare. Solicitati o oferta personalizata acum!