WizAnalytics, aplicatia financiara care va insoteste oriunde va aflati

manageri topApp wizAnalytics

Managerii de succes au mereu agenda plină, dar întotdeauna iau decizia potrivită la momentul potrivit. Secretul eficienței și deciziilor strategice pe care le iau aceștia este accesul rapid la informații critice, care oferă o imagine de ansamblu sau foarte detaliată a poziției financiare a companiei. Iar acest acest acces rapid la informații este oferit de aplicația financiară WizAnalytics dezvoltată de Wizrom Sofware.

 

Această aplicație mobilă extrage informații din softul de contabilitate WizCount și le prezintă în mod agregat, într-o interfață intuitivă și ușor de navigat.

 

Mobilitatea, noul mod de viață al managerilor

Un manager de succes nu stă toată ziua în birou. De multe ori, se află în întâlniri de afaceri, la evenimente importante pentru imaginea companiei sau în prospectarea unor noi piețe de desfacere pentru produsele și serviciile firmei. Și în orice moment, în timpul discuțiilor sau prezentărilor, trebuie să prezinte date concrete pentru a-și susține afirmațiile.

 

Aplicația financiară WizAnalytics devine, în acest context, cel mai bun asistent al unui manager. Ușor de accesat de pe telefonul mobil, această aplicației prezintă date esențiale agregate din cele mai importante zone, printre care:

  • Vânzări
  • Flux de numerar
  • Încasări și plăți
  • Creditori și datornici.

 

Nu mai ratați nicio oportunitate

De câte ori ați ratat șansa de a atrage un nou client sau a ocupa o poziție mai bună pe piață deoarece nu ați avut la dispoziție datele de care aveați nevoie pentru a vă lua un angajament? Câte potențiale parteneriate au rămas la stadiul de discuție pentru că nu ați putut completa argumentele cu cele mai recente informații financiare?

 

Aplicația financiară WizAnalytics a fost creată pentru a vă permite să profitați de orice oportunitate, chiar și atunci când sunteți plecat de la birou și nu aveți laptopul la dumneavoastră. În câteva momente, puteți prezenta cifre clare, actualizate fie zilnic, fie cu altă frecvență, stabilită în timpul discuțiilor cu consultanții Wizrom Software.

 

Evoluția financiară a companiei, în prezentare grafică prin aplicația financiară WizAnalytics

Cum puteți demonstra dezvoltarea susținută a companiei dumneavoastră? Prin date comparative pentru aceiași parametri, desigur. Cu aplicația financiară WizAnalytics aveți aceste informații în orice moment, prezentate într-o interfață grafică intuitivă.

 

Informațiile despre vânzări, de exemplu, pot fi prezentate în mai multe formate grafice, care le vor permite interlocutorilor dumneavoastră să le înțeleagă. În ce privește perioadele utilizate pentru comparație, acestea sunt configurate pentru a fi relevante pentru domeniul respectiv.

 

Fără liste lungi, doar informații clare

În aplicația financiară WizAnalytics nu veți regăsi facturi și coloane lungi de cifre. Am creat această aplicație mobilă pentru a vă oferi date concrete și relevante. Ca manager cu agenda încărcată, nu aveți timp să extrageți și prelucrați date din softul de contabilitate WizCount.

În plus, atunci când purtați negocieri, nu ar fi profesional să începeți să faceți calcule de față cu partenerii de discuție, lăsând impresia că nu sunteți la curent cu situația financiară a companiei. În schimb, puteți oferi rapid câteva cifre relevante, care vor demonstra capacitatea de producție sau de a face investiții a companiei dumneavoastră.

 

O aplicație financiară sigură, adaptată celor mai populare sisteme de operare mobile

Echipa Wizrom Software a dezvoltat aplicația financiară WizAnalytics atât pentru telefoane mobile Android, cât și pentru iOS. Pentru sistemul de operare Android, versiunea minimă compatibilă este 4.4. Pentru dispozitivele Apple iPhone, iPad și iPod touch, versiunea minimă a sistemului de operare este iOS 10.0.

 

Securitatea datelor din aplicație este garantată prin implementarea celor mai moderne soluții de siguranță cibernetică. De asemenea, aplicația financiară WizAnalytics nu comunică cu alte aplicații instalate pe telefonul dumneavoastră, astfel nu există riscul transferului de informații către aplicații vulnerabile. Accesul în aplicație se face prin nume utilizator și parolă, pe care o veți defini dumneavoastră și care nu va fi cunoscută specialiștilor Wizrom Software.

 

Echipa Wizrom Software vă oferă toate soluțiile de business de care aveți nevoie din prima zi de existență a companiei dumneavoastră. Vizitați www.wizrom.ro sau solicitați oferte personalizate la la adresele de email sales@wizrom.ro și office@wizrom.ro sau la numărul de telefon +40 742 035 496.