WizPro ERP – un soft ERP adaptat specificului oricarei companii

ThinkstockPhotos 869287090 e1548936623707

Alegerea unui soft ERP este o decizie importanta pentru orice manager. Iar prima intrebare pe care probabil v-ati pus-o este: „Cum pot sa aleg un soft ERP perfect adaptat cerintelor si conditiilor specifice ale activitatii companiei mele?”

Aceasta intrebare apare ca urmare a unei perceptii limitate asupra domeniilor de aplicare ale programelor ERP. Ele sunt in principal asociate cu domeniul productiei – fabrici cu multe linii de asamblare si o gama variata de produse realizate. Acesta este insa numai unul dintre domeniile industriale unde este recomandata implementarea solutiei software ERP WizPro ERP.

Care sunt principalele industrii pentru care este recomandat un soft ERP?
In principiu, orice companie cu fluxuri de lucru complexe si laborioase are nevoie de un ERP software pentru automatizarea activitatii. Insa vom face o scurta prezentare a beneficiilor aduse de implementarea WizPro ERP pentru cele mai importante domenii de activitate, conform numarului de instalari la clienti.

Productie – un soft ERP productie robust si performant, WizPro ERP este utilizat pentru planificarea fluxurilor de productie, inclusiv in perioade de activitate intensa, cand apar comenzi suplimentare in ultimul moment.
Distributie – WizPro ERP este un soft ERP distributie preferat de cele mai mari companii din intreaga lume. Prin coordonarea automata a fluxurilor de comenzi cu stocurile din depozite si flota de camioane disponibila, softul ERP le permite clientilor nostri sa livreze toate comenzile la timp si cu cheltuieli logistice optimizate.
Servicii – prin capacitatea de administrare a conturilor clienti si monitorizare a contractelor si platilor, WizPro ERP este un soft ERP servicii recomandat tuturor companiilor din acest domeniu de activitate.
Administrare proprietati imobiliare – WizPro ERP va ofera un modul dedicat companiilor specializate in property management care dispune de toate instrumentele necesare pentru a monitoriza contractele, platile si activitatile de mentenanta asociate acestui domeniu de activitate.
Constructii – aplicatia ERP WizPro ERP este un aliat profesionist pentru companiile de constructii pentru administrarea si monitorizarea activitatilor si proiectelor care se desfasoara in paralel pe mai multe santiere, pentru mai multi clienti.

Cum se adapteaza aplicatia ERP la specificul companiei dumneavoastra?
Softul ERP WizPro ERP este o solutie modulara, pe care specialistii Wizrom Software au dezvoltat-o pe principiul versatilitatii. Astfel, dupa o discutie cu reprezentantii companiei, consultantii nostri vor propune o configuratie adaptata domeniului de activitate si dimensiunilor companiei.
De exemplu, solutia ERP software are un modul dedicat producatorilor de mobila, care monitorizeaza materia prima utilizata si ofera garantia utilizarii lemnului FSC pentru toate produsele. Alte module utile sunt: modulul control calitate, modulul management de proiect, modulul marketing si CRM si modulul WMS (administrare depozite).

Activitatea companiei se diversifica, la fel si softul ERP
Prin structura sa modulara, aplicatia ERP WizPro ERP poate fi customizata pentru a acoperi noi domenii de activitate ale companiei dumneavoastra. Astfel, daca decideti sa deveniti si producator si distribuitor de marfuri, softul ERP va acoperi ambele activitati prin configurarea unor module suplimentare.

Un liant intre softurile de business pe care le utilizati deja
Sistemul ERP WizPro ERP este punctul central al automatizarii fluxurilor de lucru. Astfel, acesta are capacitatea de interfatare cu cele mai des utilizate softuri de business pentru a prelua informatii fara necesitatea introducerii manuale. In plus, Wizrom Software va ofera o suita completa de softuri de business. Astfel, veti lucra cu aceleasi baze de date, fara riscuri de incompatibilitate. Printre aplicatiile de afaceri cu care interfateaza WizPro ERP, amintim WMS, ASKI SFA, TMS si BI.

Instalare in cloud sau locala? Dumneavoastra decideti!
Softul ERP WizPro ERP este oferit fie cu instalare on premise, fie in cloud (SaaS). Daca alegeti versiunea in cloud, beneficiati de securitate sporita pentru datele companiei, ce vor fi protejate de cele mai avansate solutii IT tip antivirus.

In plus, WizPro ERP in cloud poate fi accesat din orice loc, de pe orice dispozitiv conectat la internet (laptop, tableta, telefon mobil) prin introducerea numelui de utilizator si al parolei. Aceasta optiune faciliteaza munca la distanta (un concept care devine popular in randul angajatilor si angajatorilor) dar si accesul la informatii pentru manageri in timpul unor intalniri de afaceri sau deplasari in alte orase sau tari.

O echipa profesionista alaturi de dumneavoastra
Echipa Wizrom Software este alaturi de clienti pe durata intregului proces de achizitie si implementare a softului ERP WizPro ERP. Consultantii nostri va asista cu sfaturi utile, interventii remote pe computerele companiei si instruirea angajatilor.

Daca optati si pentru un contract de mentenanta pentru aplicatia ERP, puteti lansa in orice moment o solicitare de asistenta tehnica prin intermediul platformei online Acces clienti de pe site-ul nostru.

WizPro ERP – o singura solutie ERP software pentru numeroase aplicatii in principalele domenii de activitate. Solicitati o oferta personalizata la adresele de email sales@wizrom.ro si office@wizrom.ro sau la numarul de telefon +40 742 035 496.