Wizrom te provoaca la Bucharest Maraton!

salt risc business sport sanatate libertate evadare scaled

Popularitatea de care se bucura tehnologia ne transforma zilnic vietile. Fiecare dintre noi s-a atasat de computer ca de o extensie a sa. Muncim, comunicam, invatam, evoluam in stransa legatura cu device-urile si nu ne putem imagina viitorul fara ele. Uitam insa ca suntem construiti sa facem miscare si chiar avem nevoie sa practicam sport.

Wizrom participa la Bucharest Maraton pentru a ne aminti ca si sportul este o parte importanta din noi. Daca universul software ne provoaca si ne capteaza mintile, Bucharest Maraton ne elibereaza energia fizica cu fiecare kilometru.

Va invitam pe aceasta cale sa ii sustinem pe colegii nostri care vor reprezenta Wizrom la editia a 12-a a Bucharest Maraton.

Bucharest Maraton este organizat in perioada 12-13 octombrie 2019 la standarde internationale de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI si PROEDUS. Detalii complete pot fi gasite la adresa https://bucharest-marathon.com/

Sunteti invitati sa sustinem activ participarea concurentilor prin prezenta, incurajari, solutii de transport intre punctele de schimb, apa si zambete!

Startul se da duminica, 13.10.19, ora 09.30. Momentele estimate de schimb intre membrii stafetei sunt la intervale de 1.10 -1.30h. Primul schimb (Kiselleff) este asteptat in jur de ora 11:00 am.

Punctul de START este localizat langa Parcul Izvor:

Start

 

Primul Relay Changing Point se afla langa Casa Miclescu:

rcp1

Al doilea Relay Changing Point se afla in zona Bisericii Mihai Voda:

ChangingPoint2

Al treilea Relay Changing Point a fost stabilit in zona Bibliotecii Nationale:

RCP3

Pentru consultarea hartii intregului traseu accesati linkul: https://bucharest-marathon.com/en/traseu/#

Va asteptam la start, dar si la punctele de schimb si sosire, in numar cat mai mare!