WizSalary a ajuns la salariatul cu numarul 600 000

Utilizatori

Din decembrie 2016, WizSalary, softul de salarizare furnizat de Wizrom Software, functioneaza pentru 600 000 de salariati din Romania.

Peste 1 800 de firme din toate domeniile, inclusiv financiar, au ales implementarea softului de procesare a salariilor WizSalary, ceea ce face ca Wizrom sa fie cel mai mare furnizor de solutii software pentru plata salariilor din România.

„Peste 18% din salariatii din firmele private din România isi primesc salariile procesate prin solutia de salarizare WizSalary. In noiembrie 2016 am constatat ca am trecut pragul de 600 000 de salarii procesate prin WizSalary, cu ajutorul celui de-al 1 825-lea client, o firma de productie cu peste 500 de angajati”, a declarat Anca Cirstoiu, managerul diviziei de solutii HR din cadrul Wizrom Software.

Companiile care au ales implementarea programului de salarizare WizSalary sunt de toate dimensiunile, de la cele mai mici (cea mai mica firma ce utilizeaza solutia noastra are 5 angajati), la IMM-uri si companii multinationale (cea mai mare organizatie care a implementat WizSalary are peste 10 000 de angajati).

Cele mai multe salarii procesate cu ajutorul WizSalary sunt din domeniul productie, urmate de cele din servicii financiare, respectiv distributie si retail.

WizSalary este un program de salarizare de ultima generatie fiind un instrument sigur si exact pentru introducerea si prelucrarea datelor despre resursele umane din companii. Acest soft de salarizare a fost construit pentru a acoperi 3 dintre nevoile companiilor in ceea ce priveste forta de munca: managementul de personal, gestiunea salariilor si monitorizarea costului angajatilor organizatiei.

Wizrom Software implementeaza sisteme ERP, WMS, TMS, SFA, CRM, BI si altele, având in total 4.100 clienti activi si peste 40.000 de licente instalate.