In plina crestere, Wizrom comunica prin intermediul V+O Communication

Wizrom Software a incredintat agentiei V+O Communication contul de relatii publice, care include servicii de comunicare pentru aplicatile si serviciile din portofoliul companiei.

„Grupul de firme Wizrom, din care face parte Wizrom Software, este in continua dezvoltare si am decis sa sustinem aceasta tendinta printr-o comunicare activa, menita sa explice rolul aplicatiilor software in optimizarea proceselor, reducerea costurilor operationale si cresterea vanzarilor”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software. „Suntem singura companie din Romania, pe segmentul nostru de piata, care ofera clientilor un portofoliu complet de solutii si servicii IT, furnizand pe langa aplicatiile deja clasice de tip ERP, CRM, BI, si „sisteme inteligente” care integreaza, automatizeaza si optimizeaza procesele de business”, a explicat Adrian Bodomoiu.

Astfel, V+O Communication furnizeaza servicii de relatii cu presa, comunicare corporate si pe verticale de business pentru solutiile informatice si serviciile oferite de Wizrom, gestiunea crizelor si a situatiilor speciale, conceptie si coordonare de evenimente speciale.

„Suntem onorati de increderea acordata de unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de aplicatii de business din tara, care ne ofera posibilitatea de a contribui in continuare la dezvoltarea Wizrom”, a declarat Lori Visa, General Manager V+O Communication Romania.