Planificarea productiei cu solutia PlanIT

Screen Shot 2019 05 30 at 17.32.40

Wizrom vine in intampinarea provocarilor majore cu care se confrunta companiile din domeniul productiei si anunta lansarea in piata a noii solutii PlanIT.

Aceasta solutie ofera clientilor Wizrom un instrument in activitatea cotidiana a planner-ilor pentru crearea si administrarea unui plan de productie care utilizeaza resursele existente, avand ca rezultat cresterea eficientei intregului proces.

Instrument puternic de calcul, PlanIT ofera un mecansim flexibil de conectare la solutiile ERP deja implementate si la alte surse de date relevante in procesul de planificare a productiei, precum si o serie de algoritmi de calcul compelcsi.

„Softurile dezvoltate de Wizrom Software masoara indicatorii de productivitate si arata domeniile sau ariile in care productivitatea este mica, indica ariile de potentiala dezvoltare si, efectiv, realizeaza planificarea productiei. Aceasta implica mai multe aspecte: miscarea eficienta a stocurilor, organizarea fluxurilor de productie si informatii legate de ce anume trebuie produs, ce tip de produse, cand trebuie produse si in ce cantitate”, a declarat Adrian Bodomoiu, General Manager, Wizrom Software.

PlanIT reduce vizibil timpul necesar planificarii, ofera transparenta si vizibilitate maxima asupra proceselor precum si posibilitatea de a analiza scenarii “what-if”. Aplicatia coreleaza o succesiune de operatiuni cu resursele existente, utilizatorii putand astfel crea simulari si scenarii specifice nevoilor fiecarei companii.

“Industria productiei are o problema centrala: cresterea productivitatii muncii. Dupa cum stie orice antreprenor si manager, productivitatea muncii depinde de doi factori: resursele umane si resursele tehnice. In ce priveste resursele umane, acesta este un domeniu care tine de specialistii HR, care pot identifica si atrage forta de munca de calitate. Resursele tehnice se refera atat la echipamentele de productie (roboti, masini, utilaje), cat si la solutiile software utilizate de companie. Aici intervenim noi cu solutiile noastre: Planit – modulul de planificare a productiei si modulul Raportare productie”, a mai declarat acesta.

Despre Wizrom

Infiintata in anul 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din Romania in domeniul solutiilor software de afaceri complete, cu cel mai mare numar de implementari ERP in mediul de afaceri din Romania. Cu 4.1000 clienti activi si peste 40.000 de licente instalate, Wizrom ofera cele mai bune solutii software pentru orice tip de societate: de la solutii relativ simple destinate IMM-urilor, pana la solutii complexe si specializate pentru companii mari cu operatiuni in diferite piete verticale, cum ar fi vanzari en-gross si distributie, retail, productie, servicii si industria auto.

Pentru detalii suplimentare, va invitam sa vizitati www.wizrom.rosau sa trimiteti un email la sales@wizrom.ro