Saas si cloud computing au adus Wizrom o crestere de 8% in prima jumatate a anului

Grupul de firme Wizrom (Wizrom Software, WizSalary si filialele externe), unul dintre principalii furnizori de solutii informatice integrate pentru managementul afacerii din Romania, si-a adaptat modelul de business la noile cerinte ale clientilor in prima jumatate a anului, astfel incat vectorul de crestere a fost reprezentat de Software as a Service (SaaS).

Grupul Wizrom a inregistrat datorita acestui model de business o crestere a veniturilor de 8% in prima jumatate a anului, venituri cifrate la peste 3 milioane de euro.

„Wizrom si-a menţinut tendinta ascendenta semnalata in primul trimestru in principal datorita modelului SaaS si exploatarii conceptului de Cloud Computing, dar si pentru ca am fructificat beneficiile concentrarii activitatilor noastre asupra verticalelor in care activam. De asemenea, s-a mentinut curentul pozitiv de la inceputul anului, cand vorbeam de revirimentul companiilor din domeniile productie si leasing operational. Perspectivele sunt, de aceea, foarte bune si pentru cea de-a doua jumatate a anului, pentru care suntem pregatiti cu soluţii potrivite si cele mai bune oferte”, a declarat a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.

In cursul primelor sase luni ale anului, Wizrom Software a semnat contracte cu 122 de noi clienti, cu 45% mai multi decat numarul de noi clienti in prima jumatate a anului trecut. Astfel, Wizrom Software avea la 30 iunie 2011 peste 3.200 de clienti.

„Se simte clar revirimentul multora dintre companii, dorinta de a recupera cei doi ani de prudenta din cauza recesiunii si a crizei economice. Tocmai de aceea, cele mai cautate solutii sunt cele de optimizare a resurselor si de automatizare si optimizare a proceselor, respectiv de predictie a comportamentului clientilor”, a precizat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.

O astfel de solutie predictiva, WizWhy, a fost recent lansata de Wizrom Software, bucurandu-se deja de interes din partea potentialilor clienti.

Despre Wizrom

Fondata in 1992, compania Wizrom Software este specializata in solutii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari, auto, furnizand totodata servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanta si expertiza in domeniu pentru toate categoriile de afaceri.

Wizrom Software si-a consolidat in ultimii ani prezenta si vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova si Bulgaria, demararea de proiecte cu clienti multinationali in Serbia si Ungaria, precum si crearea unei retele locale de parteneri certificati.

Wizrom Software are peste 3.200 de clienti activi si 29.000 de licente instalate.